Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Audiovisual: Καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ η ίδρυση της Odeon Entertainment

Στην εν λόγω εταιρεία συμμετείχαν αφενός η θυγατρική της Audiovisual με την επωνυμία «Ster Cinemas AE» και αφ' ετέρου οι τρεις εταιρείες: «Odeon Cinemas AE», «Odeon AE Επιχείρηση Δημοσίων Θεαμάτων & Παραγωγής & Εκμετάλλευσης Οπτικοακουστικών Έργων» και «Creta Cinemas ΑΕ Κινηματογραφικές Επιχειρήσεις».

Audiovisual: Καταχωρήθηκε στο ΓΕΜΗ η ίδρυση της Odeon Entertainment

H Audiovisual ανακοίνωσε ότι καταχωρήθηκε στο Γενικό Εμπορικό Μητρώο η σύσταση της Ανώνυμης Εταιρείας με το διακριτικό τίτλο «ODEON ENTERTAINMENT A.E.» και αριθμό Γ.Ε.ΜΗ. 139206401000, σύμφωνα με τις διατάξεις του Νόμου 2190/1920.

Στην εν λόγω εταιρεία συμμετείχαν αφενός η θυγατρική της Audiovisual με την επωνυμία «Ster Cinemas AE» και αφ' ετέρου οι τρεις εταιρείες: «Odeon Cinemas AE», «Odeon AE Επιχείρηση Δημοσίων Θεαμάτων & Παραγωγής & Εκμετάλλευσης Οπτικοακουστικών Έργων» και «Creta Cinemas ΑΕ Κινηματογραφικές Επιχειρήσεις», με αρχικό μετοχικό κεφάλαιο το ποσό των είκοσι τεσσάρων χιλιάδων (24.000) Ευρώ, σκοπό την εκμετάλλευση κινηματογραφικών αιθουσών και συμμετοχή 50% - 50% για κάθε μέρος.

Η νέα εταιρεία θα αποτελεί βάσει του ΔΛΠ 27 θυγατρική της εταιρείας «Επιχειρήσεις Ήχου & Εικόνος ΑΕ» και θα περιλαμβάνεται στις ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις αυτής με τη μέθοδο της ολικής ενοποίησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v