Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Χάλκινο βραβείο για την Alpha Leasing στα BITE Awards

Η εταιρία απέσπασε το τρίτο βραβείο (Bronze) για την υποψηφιότητά της με το έργο «Πιστοποίηση ISO22301 για την Alpha Leasing», στην υποκατηγορία «Διοίκηση και Στρατηγική της Πληροφορικής / Business Continuity».

Χάλκινο βραβείο για την Alpha Leasing στα BITE Awards
Η Alpha Leasing, εταιρία του ομίλου Alpha Bank, επέτυχε σημαντική διάκριση στην εφετινή διοργάνωση των Business IT Excellence Awards 2016, καθώς βραβεύθηκε για τη συμμετοχή της στην κατηγορία «Βραβεία σε Επιχειρήσεις για τη βέλτιστη χρήση και αξιοποίηση των τεχνολογιών επικοινωνιών και πληροφορικής».

Συγκεκριμένα, στην εταιρία απενεμήθη το τρίτο βραβείο (Bronze) για την υποψηφιότητά της με το έργο «Πιστοποίηση ISO22301 για την Alpha Leasing», στην υποκατηγορία «Διοίκηση και Στρατηγική της Πληροφορικής / Business Continuity».

Ο ετήσιος διαγωνισμός Business IT Excellence Awards πραγματοποιείται από το 2012 και αποτελεί πλέον έναν αναγνωρισμένο θεσμό στην ελληνική αγορά. Τον διαγωνισμό, ο οποίος τελεί υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδας (ΣΕΠΕ), συνδιοργανώνουν η Βοussias Communications, το Εργαστήριο Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν (Eltrun) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και το περιοδικό Netweek.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, προβλέπονται βραβεία στις κάτωθι γενικές κατηγορίες, οι οποίες περιλαμβάνουν πολλές υποκατηγορίες:

• Βραβεία σε Επιχειρήσεις για τη βέλτιστη χρήση / αξιοποίηση των τεχνολογιών επικοινωνιών και πληροφορικής

• Βραβεία σε Εταιρίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών

• Βραβεία Έργων και Πρωτοβουλιών Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v