Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Karavias Art Insurance: Συνάντηση εκπροσώπων της ασφαλιστικής αγοράς με συλλέκτες έργων τέχνης

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, με αφορμή το διεθνές συνέδριο Ασφαλιστών Έργων Τέχνης και Κοσμημάτων (IFASIC), το οποίο φιλοξενείται φέτος, 19-21 Οκτωβρίου, στην Αθήνα.

Karavias Art Insurance: Συνάντηση εκπροσώπων της ασφαλιστικής αγοράς με συλλέκτες έργων τέχνης
Μια ευχάριστη βραδιά με μουσική και ευφάνταστα cocktails απόλαυσαν οι προσκεκλημένοι της KARAVIAS ART INSURANCE, σε μια συνάντηση γνωριμίας των εκπροσώπων της ασφαλιστικής αγοράς με συλλέκτες έργων τέχνης, κοσμηματοπώλες, πραγματογνώμονες, εκτιμητές και συντηρητές έργων τέχνης, στη σκιά της Ακρόπολης, στο roof garden The Zillers.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 18 Οκτωβρίου, με αφορμή το διεθνές συνέδριο Ασφαλιστών Έργων Τέχνης και Κοσμημάτων (IFASIC), το οποίο φιλοξενείται φέτος, 19-21 Οκτωβρίου, στην Αθήνα.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας κος Γεώργιος Καραβίας απευθυνόμενος στους προσκεκλημένους, τόνισε ότι η Karavias Underwriting Agency είναι και θα είναι πάντοτε δίπλα σας, αρωγός στο έργο που επιτελούν οι Έλληνες Συλλέκτες και Κοσμηματοπώλες εξασφαλίζοντας, μέσα από τη γνώση και την εξειδίκευση, κάθε πολύτιμο, μοναδικό και αναντικατάστατο έργο τέχνης ή κόσμημα.

Με τον τρόπο αυτό συμβάλλουμε στη διάσωση των έργων τέχνης, στη διάδοση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας, διαχέοντας τη γνώση και την ομορφιά της τέχνης.

«Η φετινή χρονιά», πρόσθεσε ο κος Καραβίας, «είναι μία χρονιά σταθμός για εμένα και τους συνεργάτες μου, καθώς κλείνουμε 30 χρόνια ως Ασφαλιστές Έργων Τέχνης και Κοσμημάτων.

Μια μακρά πορεία, με πολλές δυσκολίες, πολύ μεγάλη προσπάθεια, σε μια διαρκώς μεταβαλλόμενη και εξ ορισμού απαιτητική αγορά. Χιλιάδες Ασφαλιστήρια συμβόλαια, Χιλιάδες ασφαλισμένα έργα τέχνης και Κοσμήματα, και αυτό το οφείλουμε σε όλους εσάς!»

Ιδιαίτερα τιμητική ήταν η παρουσία των Συνδικάτων των Lloyd's που επί δεκαετίες συνεργάζονται και υποστηρίζουν την Karavias Art Insurance.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v