Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Διάκριση στα Responsible Business Awards

Η εταιρία έλαβε χρυσό βραβείο για την προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ και χάλκινο βραβείο για τις εκπαιδευτικές βιωματικές δράσεις σε εργαζόμενους και συνεργάτες για την υγεία και την ασφάλεια στην εργασία.

Αθηναϊκή Ζυθοποιία: Διάκριση στα Responsible Business Awards

Σημαντικές διακρίσεις απέσπασε για μια ακόμα χρονιά η Αθηναϊκή Ζυθοποιία στα «Hellenic Responsible Business Awards 2016».

Η εταιρία έλαβε δύο βραβεία για τις πρακτικές που ακολουθεί στους τομείς της προώθησης της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ, καθώς και της ασφάλειας και υγείας στο εργασιακό περιβάλλον, επιβεβαιώνοντας ότι η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα βρίσκεται διαχρονικά στο κέντρο των δραστηριοτήτων της.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία απέσπασε χρυσό βραβείο στην κατηγορία «Υπεύθυνο Προϊόν» για την έμπρακτη δέσμευση στην προώθηση της υπεύθυνης κατανάλωσης αλκοόλ και συγκεκριμένα για την καμπάνια «Moderate Drinkers Wanted».

Επίσης, έλαβε χάλκινο βραβείο στην κατηγορία «Υγεία & Ασφάλεια» για τις εκπαιδευτικές βιωματικές δράσεις σε εργαζόμενους και συνεργάτες στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας & Ασφάλειας στην Εργασία.

Όπως σημειώνει η εταιρία, η καθιέρωση μιας ισχυρής κουλτούρας υγείας και ασφάλειας και ενός εργασιακού περιβάλλοντος με μηδενικό δείκτη ατυχημάτων είναι μια από τις βασικές δεσμεύσεις της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας. Στόχος της είναι να προωθεί υπεύθυνες συμπεριφορές και να ενισχύει τη γνώση των εργαζομένων της ώστε να μπορούν να εξελίσσονται σε ένα ασφαλές περιβάλλον και να γίνονται και οι ίδιοι πρεσβευτές της Ασφάλειας στην Εργασία.

Ομοίως, δέσμευση της εταιρίας είναι η προώθηση της κουλτούρας της υπεύθυνης κατανάλωσης. Η Αθηναϊκή Ζυθοποιία προσφέρει στους καταναλωτές πολλές και διαφορετικές επιλογές κατανάλωσης, υπενθυμίζοντας την απόλαυση με μέτρο και την προβολή κινήτρων για την υιοθέτησή της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v