Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο Δ. Καραγκιουλές Περιφερειακός Γενικός Διευθυντής Ελλάδας και Τουρκίας της Etihad

Aναλαμβάνει την ευρύτερη εμπορική ευθύνη για την Ελλάδα και την Τουρκία, με σκοπό να οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξη την εμπορική στρατηγική της εταιρίας.

Ο Δ. Καραγκιουλές Περιφερειακός Γενικός Διευθυντής Ελλάδας και Τουρκίας της Etihad
Τη θέση του Περιφερειακού Γενικού Διευθυντή Ελλάδας και Τουρκίας για την Etihad Airways, τον διεθνή αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, ανέλαβε ο κ. Δημήτρης Καραγκιουλές.

Ο κ. Καραγκιουλές κατέχει πολυετή εμπειρία στο εμπορικό τμήμα, στις εταιρίες Etihad Airways, United και Delta Air Lines, για περισσότερα από 20 χρόνια. Κατά τη διάρκεια της συγκεκριμένης περιόδου δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των πωλήσεων και του Marketing τόσο στην Ευρώπη όσο και την Ασία.

Εντάχθηκε στο δυναμικό της Etihad το 2009, αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή Ελλάδας και το 2015, διορίστηκε ως Γενικός Διευθυντής της εταιρίας στην Ταϊλάνδη.

Με έδρα την Αθήνα, ο κ. Καραγκιουλές αναλαμβάνει την ευρύτερη εμπορική ευθύνη για την Ελλάδα και την Τουρκία, με σκοπό να οδηγήσει σε περαιτέρω ανάπτυξη την εμπορική στρατηγική της εταιρίας, καθώς και σε διάνθηση των σχέσεων της Etihad Airways με τον κλάδο του ταξιδιωτικού εμπορίου, καθώς και τους εταιρικούς πελάτες.

Ο κ. Daniel Barranger, Senior Vice President Global Sales της Etihad Airways, δήλωσε σχετικά: «Τα τελευταία επτά χρόνια, ο κ. Καραγκιουλές έχει αποκτήσει μια πλούσια εμπειρία και τεχνογνωσία τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ταϊλάνδη. Είμαστε ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι αναλαμβάνει ένα νέο ρόλο και θα ηγηθεί των εμπορικών δραστηριοτήτων της Etihad Airways στην ευρύτερη περιοχή και αναμένουμε την επέκταση των πωλήσεων μας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v