Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λύσεις της Impact επέλεξε η Mellon Technologies

Η επιλογή από τη Mellon Technologies της λύσης Archiving@ΒΕ της Impact, επιτρέπει την αυτοματοποιημένη αρχειοθέτηση και επισύναψη των συνοδευτικών παραστατικών, ενώ προσφέρει εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους και παραγωγικού χρόνου.

Λύσεις της Impact επέλεξε η Mellon Technologies
H Mellon Technologies μέσω της Business Exchanges A.E. επέλεξε να χρησιμοποιεί τις λύσεις της Impact Α.Ε. για την ηλεκτρονική αρχειοθέτηση και ηλεκτρονική τιμολόγηση των παραστατικών της.

Η επιλογή της λύσης Archiving@ΒΕ, επιτρέπει την αυτοματοποιημένη αρχειοθέτηση και επισύναψη των υπογεγραμμένων κατά την παραλαβή θεωρημένων συνοδευτικών παραστατικών, έγινε δε με γνώμονα τα διαχειριστικά οφέλη από την εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους και παραγωγικού χρόνου που προσφέρει η λύση, αλλά και την ευελιξία της να μην επηρεάζει τις υφιστάμενες υποδομές (ERP) και εσωτερικές διαδικασίες της εταιρίας. Επιτρέπει δε, την ταχύτατη ανάκτησή τους σε ηλεκτρονική μορφή κατάλληλη για άμεση ηλεκτρονική αποστολή.

Ο κ. Παναγιώτης Παντζίκας, Financial Controller της Mellon Technologies σχολίασε: «Η μετάβαση στη ηλεκτρονική τιμολόγηση αποτελεί για την Mellon Technologies φυσική συνέχεια της σύγχρονης οργάνωσης που διακρίνει όχι μόνο το λογιστήριο αλλά το σύνολο της οικονομικής διεύθυνσης. Η ταχύτητα και η ακρίβεια στη διαχείριση των συναλλαγών μας είναι κρίσιμης σημασίας, και η λύση ηλεκτρονικής τιμολόγησης και αρχειοθέτησης ARCHIVING@BE Enterprise Silver Edition θα μας βοηθήσει σημαντικά προς αυτήν την κατεύθυνση».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v