Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συμφωνία Canon με Westnet Distribution στην Ελλάδα

Με την επέκταση του δικτύου διανομής, νέοι μεταπωλητές και περισσότερα σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών της Canon είναι διαθέσιμα για τους καταναλωτές στην Ελλάδα.

Συμφωνία Canon με Westnet Distribution στην Ελλάδα
Η Canon Europe και η Westnet Distribution ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας τους, αναφορικά με τη διάθεση των καταναλωτικών προϊόντων της Canon στην Ελληνική αγορά. Με τη συμφωνία αυτή, η Westnet Distribution, εντάσσεται στο δίκτυο των διανομέων της Canon και αναλαμβάνει τη διάθεση των καταναλωτικών προϊόντων ψηφιακής απεικόνισης και εκτύπωσης, όπως φωτογραφικές μηχανές, βιντεοκάμερες, προβολείς, εκτυπωτές και πολυλειτουργικές συσκευές.

Το δίκτυο διανομής των καταναλωτικών προϊόντων της Canon στην Ελλάδα περιλαμβάνει εκτός της Westnet Distibution και την εταιρεία Info Quest Technologies, η οποία διαθέτει τα καταναλωτικά προϊόντα της Canon από το 2014. Με την επέκταση του δικτύου διανομής, νέοι μεταπωλητές και περισσότερα σημεία πώλησης και εξυπηρέτησης πελατών της Canon είναι διαθέσιμα για τους καταναλωτές στην Ελλάδα.

“Ένα σημαντικό τμήμα της επιτυχίας μας, οφείλεται στο δίκτυο των διανομέων μας, με τους οποίους συνεργαζόμαστε άριστα, με στόχο την άμεση κάλυψη της ζήτησης των προϊόντων Canon στην Ελληνική αγορά”, δήλωσε ο κος Σωτήρης Παπαχρηστόπουλος, Country Director της Canon Ελλάδας. “Είμαστε πεπεισμένοι ότι με τη διεύρυνση του δικτύου διάθεσης των καταναλωτικών προϊόντων μας στηριζόμαστε πλέον σε δύο κορυφαίους συνεργάτες και εκτιμούμε ότι θα ενισχύσουμε αποφασιστικά την πρωτοπορία μας στην Ελληνική αγορά, φέρνοντας πολλούς ακόμη καταναλωτές σε επαφή με τις προτάσεις της Canon”.

Η διεύρυνση του δικτύου των διανομέων της Canon για τα καταναλωτικά προϊόντα ψηφιακής απεικόνισης και εκτύπωσης δεν επιδρά στα αντίστοιχα προϊόντα για επαγγελματικά περιβάλλοντα. Για τα προϊόντα αυτά και το σύνολο των λύσεων επιχειρησιακού επιπέδου της Canon, η εταιρεία Intersys συνεχίζει τη διανομή των προϊόντων Canon και την μακροχρόνια συνεργασία της με την Canon.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v