Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Interamerican: Προσθήκη 685 νέων ασφαλιστικών συμβούλων το 2016

Το σχέδιο “Genesis” κατά το προηγούμενο έτος απέδωσε 685 νέους, πιστοποιημένους συνεργάτες στο δίκτυο πωλήσεων, διπλάσιους έναντι του 2015 και σημαντικά περισσότερους από τον ετήσιο στόχο (650) της εταιρείας.

Interamerican: Προσθήκη 685 νέων ασφαλιστικών συμβούλων το 2016

Ολοκληρώθηκε για το εταιρικό δίκτυο διαμεσολαβούντων (δίκτυο agency) ο πρώτος χρόνος του τριετούς (2016-2018) σχεδίου “Genesis” της Interamerican.

Με το σχέδιο, η εταιρεία φιλοδοξεί έως το τέλος του 2018 να έχει διπλασιάσει το δυναμικό των ασφαλιστικών συμβούλων, με έμφαση στη συνεχή βελτίωση της βάσης των επαγγελματικών χαρακτηριστικών και προσόντων και παράλληλα, να έχει επιτύχει τριπλάσια νέα παραγωγή ασφαλίσεων υγείας, κλάδου που αποτελεί “κορμό” στις εταιρικές δραστηριότητες, αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Ήδη, το “Genesis” κατά το 2016 απέδωσε 685 νέους, πιστοποιημένους συνεργάτες στο δίκτυο πωλήσεων, διπλάσιους έναντι του 2015 και σημαντικά περισσότερους από τον ετήσιο στόχο (650).

Σημειώνεται ότι κατά 87% οι νέοι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι προέρχονται από οργανική ανάπτυξη, ενώ κατά 13% προέρχονται από την ασφαλιστική αγορά. Ταυτόχρονα, σημαντική είναι η συνεισφορά των νέων συνεργατών στην νέα παραγωγή ασφαλίσεων υγείας, που είναι παράλληλος στόχος στο σχέδιο “Genesis”. Η νέα παραγωγή ασφαλίστρων στον κλάδο υγείας κατά το 2016 παρουσίασε αύξηση κατά 40%, με αξιόλογη τη συνεισφορά στο αποτέλεσμα αυτό των νέων ασφαλιστικών συμβούλων.

Κατά τη χρονιά που έκλεισε, έχουν προστεθεί στη δύναμη του δικτύου πέντε νέα γραφεία πωλήσεων και είκοσι νέοι unit managers, που δίνουν, ήδη, σημαντική ώθηση στην εισαγωγή νέων συνεργατών, συμβάλλοντας με τέσσερεις στις δέκα νέες εισαγωγές.

Οι έξι στις δέκα, προέρχονται από τους συντονιστές των γραφείων πωλήσεων. Σήμερα, το δίκτυο πωλήσεων agency της εταιρείας αριθμεί συνολικά 1.873 ενεργούς συνεργάτες (συντονιστές, unit managers και ασφαλιστικούς συμβούλους) και απαρτίζεται από 43 γραφεία πωλήσεων σε όλη την Ελλάδα, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Γιάννης Καντώρος, διευθύνων σύμβουλος της INTERAMERICAN, τονίζει: "Από τις αρχές του περασμένου έτους, δημιουργήσαμε τις προϋποθέσεις μιάς δυναμικής ανάπτυξης της Διαμεσολάβησης σε ένα σύγχρονο και πρωτοποριακά οργανωμένο εταιρικό περιβάλλον, που εγγυάται σταθερότητα και υψηλού επιπέδου διαρκή υποστήριξη στους συνεργάτες. Μέσα στην κρίση, το σχέδιο "Genesis" αποτελεί για τον επαγγελματικό προσανατολισμό και την απασχόληση ανοικτό πεδίο-πρόκληση για επιτυχή σταδιοδρομία στον ασφαλιστικό κλάδο". Ο εξελισσόμενος ταχύτατα ψηφιακός μετασχηματισμός της INTERAMERICAN αποδίδει στo δίκτυo νέα, καινοτόμα εργαλεία εργασίας και διαδικασίες, που παρέχουν σοβαρό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα αντανακλώντας την εταιρική στρατηγική εστίασης στον πελάτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v