Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

«Εθνικός πρωταθλητής» στα European Business Awards η Coffee Island

H εταιρία είναι στην τελική ευθεία για την κατάκτηση του «The ELITE Award for Growth Strategy of the Year» στα European Business Awards.

«Εθνικός πρωταθλητής» στα European Business Awards η Coffee Island

Για 3η συνεχή χρονιά η Coffee Island αναδείχθηκε «National Champion» στα European Business Awards 2016/17, περνώντας στη δεύτερη φάση του διαγωνισμού για την κατάκτηση του «The ELITE Award for Growth Strategy of the Year», ενώ παράλληλα διεκδικεί και τον τίτλο «Ruban D' Honneur», ο οποίος θα απονεμηθεί στις καλύτερες από τις διαγωνιζόμενες επιχειρήσεις μέσα στον Φεβρουάριο.

Συγκεκριμένα, η Coffee Island ξεχώρισε στην πρώτη φάση του διαγωνισμού ανάμεσα σε 33.000 συμμετέχοντες από 34 χώρες της Ευρώπης και διακρίθηκε ως μία από τις 636 κορυφαίες επιχειρήσεις.

Η πρόκριση της εταιρείας στη δεύτερη φάση τής δίνει τη δυνατότητα να διεκδικήσει το ευρέως αναγνωρισμένο βραβείο «Growth Strategy of the Year», το οποίο θα απονεμηθεί στις επιχειρήσεις που παρουσιάζουν την καλύτερη διεθνή στρατηγική οργανικής ανάπτυξης και έχουν πετύχει εξαιρετικά επίπεδα πωλήσεων και κερδών, με ταυτόχρονη βελτίωση του μεριδίου αγοράς τους.

Υπενθυμίζεται ότι τα European Business Awards διοργανώνονται με την πολύτιμη χορηγία του δικτύου RSM, με στόχο την ανάδειξη και την επιβράβευση των βέλτιστων πρακτικών και των καινοτόμων επιχειρήσεων σε όλη την Ευρώπη. Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2017 με την ειδική τελετή απονομής, στην οποία θα ανακοινωθούν επίσημα οι τελικοί νικητές στην κάθε κατηγορία.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει την ξεχωριστή επιχειρηματική ιστορία της Coffee Island μέσω ενός ειδικά σχεδιασμένου βίντεο και ταυτόχρονα να ψηφίσει την αγαπημένη του εταιρεία έως και την 01/03/2017 στο παρακάτω link: http://www.businessawardseurope.com/vote/detail-new/greece/20153.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v