Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Elpedison: Deal με την AXA στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

Για πρώτη φορά στην αγορά, συνεργασία εταιρίας προμήθειας ρεύματος με ασφαλιστική εταιρία. Η AXA θα πληρώνει τους λογαριασμούς των πελατών της Elpedison, σε περιπτώσεις απώλειας θέσεων εργασίας και ατυχήματος

Elpedison: Deal με την AXA στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας

Deal με τον ασφαλιστικό όμιλο AXA ανακοίνωσε η εταιρία παραγωγής και προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας Elpedison.

Η θυγατρική εταιρία των ΕΛ.ΠΕ - Edison - ΕΛΛΑΚΤΩΡ λανσάρει σε συνεργασία με την πρώτη παγκόσμια ασφαλιστική AXA νέα σειρά προϊόντων για νοικοκυριά και επαγγελματίες. Πρόκειται για τα προϊόντα “ELPEDISONprotect”, τα οποία, σύμφωνα με την εταιρία προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας παρέχουν διπλό όφελος στους καταναλωτές:

Από τη μία, δίνουν σημαντικές εκπτώσεις, σταθερά, στα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος των οικογενειών και επαγγελματιών, για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου και από την άλλη πλευρά, παρέχουν άνευ επιβάρυνσης (δωρεάν) ασφαλιστική κάλυψη πληρωμής του λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος («bill protection»).

Αυτή αφορά στην περίπτωση που ο πελάτης βρεθεί σε δυσχερή θέση, όπως στην ακούσια απώλεια εργασίας, σε προσωρινή ανικανότητα για εργασία ή σε περίπτωση εισαγωγής του σε νοσοκομείο λόγω ατυχήματος ή ασθένειας.

Όπως τονίζει η Elpedison σε ανακοίνωσή της, “στο πλαίσιο των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές σήμερα, η Elpedison δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για την κοινωνία και την ουσιαστική της διάθεση να βοηθήσει τους τελικούς καταναλωτές, εξακολουθώντας να παρέχει τόσο στους υπάρχοντες όσο και στους νέους πελάτες της μείωση του κόστους στο ηλεκτρικό τους ρεύμα αλλά και, για πρώτη φορά, τη δυνατότητα να νιώθουν ασφαλείς ως προς την κάλυψη ενός βασικού αγαθού όπως είναι αυτό του ρεύματος, αφού τους παρέχει, άνευ επιβάρυνσης, κάλυψη πληρωμής του λογαριασμού τους στην περίπτωση αντίξοων συνθηκών και απρόσμενων καταστάσεων”.

O διευθύνων σύμβουλος της Elpedison, κ. Michel Piguet, με αφορμή την ανακοίνωση της συνεργασίας με την AXA επισημαίνει: «Σήμερα η ELPEDISON βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τη δυνατότητα που παρέχουμε σε όλους μας τους πελάτες, υπάρχοντες και νέους, να επιλέξουν ELPEDISONprotect, μία νέα πρόταση που διαμορφώσαμε σε συνεργασία με την ΑΧΑ, έναν παγκόσμιο ασφαλιστικό ηγέτη, σηματοδοτώντας με αυτόν τον τρόπο το ξεκίνημα μιας νέας εποχής προϊόντων στην ελληνική ενεργειακή αγορά και αποδεικνύοντας έμπρακτα τη διάθεση της Εταιρείας να βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v