Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Συμφωνία συνεργασίας με Amelco στο αθλητικό στοίχημα

Στόχος της συνεργασίας με την εταιρία λογισμικού είναι η ανάπτυξη σουίτας προϊόντων αθλητικού στοιχήματος νέας γενιάς. Τι δηλώνει ο Α. Κεραστάρης.

Intralot: Συμφωνία συνεργασίας με Amelco στο αθλητικό στοίχημα

Η INTRALOT και η AMELCO ανακοίνωσαν την υπογραφή οριστικής συμφωνίας στρατηγικής συνεργασίας για την ανάπτυξη σουίτας προϊόντων αθλητικού στοιχήματος νέας γενιάς.

Η συμφωνία συνεργασίας προβλέπει ότι η INTRALOT θα ενσωματώσει τμήματα (modules) της κορυφαίας πλατφόρμας ATS της AMELCO, ώστε να αναπτύξει μία καινοτόμο και ενιαία λύση αθλητικού στοιχήματος για όλα τα κανάλια διανομής (omni-channel).

Το νέο αυτό προϊόν θα προσαρμοσθεί ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες των λοταριών που λειτουργούν σε ρυθμιζόμενες αγορές και όλων των διοργανωτών αθλητικού στοιχήματος διεθνώς, καλύπτοντας τις ανάγκες των πελατών της σε όλα τα κανάλια.

Οπως αναφέρει η εισηγμένη, για την υλοποίηση του έργου θα συνεργαστούν στενά οι τεχνικές ομάδες της INTRALOT και της AMELCO, ώστε να αναπτύξουν από κοινού ένα μοναδικό προϊόν, το οποίο θα συνδυάζει την ισχυρή τεχνογνωσία της INTRALOT στα επίγεια τυχερά παιχνίδια με την πρωτοποριακή λειτουργικότητα της online πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος της AMELCO.

Το νέο προϊόν, που θα προσφέρει ενιαία εμπειρία σε όλα τα κανάλια, θα αναπτυχθεί πάνω στην κύρια πλατφόρμα αθλητικού στοιχήματος της AMELCO, η οποία ήδη χρησιμοποιείται από ένα μεγάλο αριθμό κορυφαίων operators. Η πλατφόρμα ATS θα ενσωματωθεί στην καθιερωμένη, εγκεκριμένη από τη Διεθνή Ένωση Λοταριών (WLA) επίγεια λοταριακή λύση της INTRALOT, ώστε να αναπτυχθεί η νέα προσαρμοσμένη λύση.

Ο κ. Αντώνιος Κεραστάρης, Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε: «Η παραδοσιακή υπεροχή της INTRALOT στη διοργάνωση αθλητικού στοιχήματος διεθνώς θα ενισχυθεί περαιτέρω με την ενσωμάτωση των πρωτοποριακών λειτουργιών του λογισμικού της AMELCO. Είμαστε σίγουροι πως το καινοτόμο προϊόν που θα αναπτυχθεί μέσα από αυτή τη συνεργασία γρήγορα θα αναγνωρισθεί ως η καλύτερη ολοκληρωμένη πλατφόρμα για επίγειο και online στοίχημα παγκοσμίως».

Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της AMELCO κ. Damian Walton δήλωσε: «Η ευκαιρία που έχουμε να αναπτύξουμε τη λύση αθλητικού στοιχήματος της AMELCO, συμπεριλαμβανομένης της αλγοριθμικής μηχανής trading και των υπηρεσιών φυσικού trading που διαθέτουμε, στον πυρήνα των δραστηριοτήτων της INTRALOT, θα μας βοηθήσει να αναδείξουμε όλες τις δυνατότητες του προϊόντος. Η συνεργασία μας με την INTRALOT θα μας επιτρέψει να αυξήσουμε τη δυναμική μας σε παγκόσμια κλίμακα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v