Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αστήρ Παλάς: Ασκεί το δικαίωμα εξαγοράς των υπολειπόμενων μετοχών

Με αντάλλαγμα 5,48 ευρώ σε μετρητά ανά μετοχή.

Αστήρ Παλάς: Ασκεί το δικαίωμα εξαγοράς των υπολειπόμενων μετοχών

Το δικαίωμα απόκτησης των υπόλοιπων 1,14 εκατ. μετοχών με αντίτιμο τα 5,48 άσκησε η Apollo, όπως γνωστοποίησε με ανακοίνωση στο χρηματιστήριο.

Σε αυτή αναφέρει:

Σύμφωνα με τα άρθρα 27 και 16 του Ν.3461/2006 (ο Νόμος), η εταιρεία ΑΣΤΗΡ ΠΑΛΑΣ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ Α.Ξ.Ε. (η Εταιρεία), ανακοινώνει ότι, στις 7 Μαρτίου 2017, η εταιρεία Apollo Investment Holdco S.A.R.L. (ο Προτείνων) άσκησε το προβλεπόμενο στο άρθρο 27 του Νόμου δικαίωμα εξαγοράς, υποβάλλοντος προς τούτο σχετικό έγγραφο αίτημα προς την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς προς έγκριση.

Κατά την 6η Μαρτίου 2017, το ως άνω δικαίωμα αφορά στην απόκτηση των υπολοίπων 1.140.700 κοινών ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, τις οποίες δεν κατείχε ο Προτείνων κατά την ανωτέρω ημερομηνία, με αντάλλαγμα 5,48 ευρώ σε μετρητά ανά μετοχή (μετά την αφαίρεση του προβλεπόμενου φόρου συναλλαγών και των δικαιωμάτων εκκαθάρισης που αναλογούν και βαρύνουν τους μετόχους της Εταιρείας), το οποίο ισούται με το αντάλλαγμα που προσέφερε ο Προτείνων στην πρόσφατη υποχρεωτική δημόσια πρότασή του.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v