Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Dionic: Προχωρά σε έκδοση ΜΟΔ έως 12 εκατ. ευρώ

Η έκδοση του Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου ήταν το μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη της Β' Επαναληπτικής Έκτακτης ΓΣ και εγκρίθηκε παμψηφεί.

Dionic: Προχωρά σε έκδοση ΜΟΔ έως 12 εκατ. ευρώ
Την έκδοση μετατρέψιμου ομολογιακού δανείου συνολικής ονομαστικής αξίας έως 12 εκατ. ευρώ, αποφάσισε η β’ επαναληπτική έκτακτη γενική συνέλευση των μετοχών της Dionic.

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρείας προς το χρηματιστήριο:

«Η εταιρία «ΝΤΙΟΝΙΚ Α.Ε.B.E.» ανακοινώνει ότι συνήλθε σήμερα στις 10.3.2017 στα γραφεία του  υποκαταστήματος της Εταιρείας  στην Κηφισιά  (επί της οδού Μενεξέδων αρ. 10), η Β Επαναληπτική Έκτακτη  Γενική Συνέλευση των μετόχων της στην οποία παραστάθηκαν συνολικά 12 μέτοχοι της εταιρίας (9 δι' αυτοπρόσωπης παραστάσεως και 3 δι' αντιπροσώπου), εκπροσωπούντες συνολικά   415.722  μετοχές επί συνόλου 1.417.311, δηλαδή ποσοστό  29,3317 % του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρίας. Διαπιστωθείσης της ύπαρξης νομίμου απαρτίας συζητήθηκαν και ελήφθησαν αποφάσεις επί του μοναδικού θέματος της  Ημερησίας Διατάξεως της Β Επαναληπτικής Έκτακτης  Γενικής Συνέλευσης και ειδικότερα:

        Επί του μοναδικού θέματος ημερησίας διατάξεως η Β Επαναληπτική Έκτακτη  Γενική Συνέλευση ενέκρινε παμψηφεί ήτοι με ψήφους 415.722  επί συνόλου 415.722:

(α) Να προχωρήσει στην έκδοση, βάσει των διατάξεων του κ.ν. 2190/1920 και του ν. 3156/2003, ως εκάστοτε ισχύουν, και τη διάθεση μέσω ιδιωτικής τοποθετήσεως στην ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ και με κατάργηση του δικαιώματος προτίμησης των υφισταμένων μετόχων και όσων μετόχων προκύψουν μετά την επικείμενη εισαγωγή των νέων μετοχών από τη μετατροπή των Ομολογιών του από 10.11.2016 ΜΟΔ, ενός έγχαρτου, εμπραγμάτως εξασφαλισμένου, Μετατρέψιμου Ομολογιακού Δανείου συνολικής ονομαστικής αξίας (κεφαλαίου) έως ποσού Ευρώ δώδεκα εκατομμυρίων (€ 12.000.000) με το οποίο θα χορηγείται στην ομολογιούχο δανείστρια ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ δικαίωμα μετατροπής των ομολογιών της σε κοινές ονομαστικές με δικαίωμα ψήφου μετοχές της Εταιρίας, και τη σύσταση συγκεκριμένων εμπραγμάτων εξασφαλίσεων υπέρ της ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ.

(β) Την παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας, όπως, κατόπιν διαπραγματεύσεων με την ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, εξειδικεύσει τους όρους του ομολογιακού δανείου, συμβληθεί με την ομολογιούχο δανείστρια ALPHA ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΤΑΙΡΙΑ, διορίσει το διαχειριστή πληρωμών και τον εκπρόσωπο των ομολογιούχων και ορίσει τα πρόσωπα που θα υπογράψουν όλες τις συναφείς προς την έκδοση, διάθεση και εκπροσώπηση του ομολογιακού δανείου, συμβάσεις, τις εξασφαλίσεις, καθώς και τις ομολογίες και να προβεί σε κάθε απαραίτητη ενέργεια για την υλοποίηση της εκδόσεως του ομολογιακού δανείου.

(γ) Την παροχή δυνατότητας στο Διοικητικό Συμβούλιο όπως, σε περίπτωση μη διαθέσεως του συνόλου των ομολογιών εντός της ορισθησομένης από το Διοικητικό Συμβούλιο περιόδου καλύψεως, το ποσό του ομολογιακού δανείου περιοριστεί στο ποσό που θα έχει καλυφθεί και εξουσιοδοτήσει το Διοικητικό Συμβούλιο όπως εν συνεχεία πιστοποιήσει το ποσό της εκδόσεως που καλύφθηκε, σύμφωνα με το άρθρο 3α παρ. 3 του κ.ν.2190/1920.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v