Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τιτάν: Στις 12/5 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου €1/μετοχή

Την διανομή κερδών και την επιστροφή κεφαλαίου 1 ευρώ ανά μετοχή καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση του Τιτάνα στις 12 Μαίου 2017.

Τιτάν: Στις 12/5 η ΓΣ για επιστροφή κεφαλαίου €1/μετοχή

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει ο Τιτάνας την Παρασκευή 12 Μαϊου 2017 και ώρα 14.00 στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL, οδός Βασ. Αλεξάνδρου 2, Αθήνα.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας για τη συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί ενός ή περισσοτέρων θεμάτων της ημερήσιας διάταξης, οι κ.κ. Μέτοχοι καλούνται σε Α’ Επαναληπτική Γενική Συνέλευση, την Παρασκευή 26 Μαϊου 2017 και ώρα 13.00 στα Κεντρικά Γραφεία της Εταιρίας, στην οδό Χαλκίδος 22α, 111 43 Αθήνα, χωρίς δημοσίευση νέας πρόσκλησης.

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των Ετησίων Οικονομικών Καταστάσεων (Εταιρίας και Ενοποιημένων) της εταιρικής χρήσης 2016 και των σχετικών εκθέσεων του Διοικητικού Συμβουλίου και του Ανεξάρτητου Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή.

2. Διάθεση κερδών χρήσης 2016.

3. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση 2016.

4. Μείωση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας κατά ποσό ογδόντα τεσσάρων εκατομμυρίων εξακοσίων τριάντα δύο χιλιάδων πεντακοσίων είκοσι οκτώ ευρώ (€ 84.632.528), με μείωση της ονομαστικής αξίας εκάστης μετοχής κατά ένα ευρώ (€ 1) ήτοι από τέσσερα ευρώ (€ 4 ) σε τρία ευρώ (€ 3), με σκοπό την επιστροφή κεφαλαίου με καταβολή μετρητών στους Μετόχους - Τροποποίηση άρθρου 5 του Καταστατικού της Εταιρίας περί εταιρικού κεφαλαίου.

5. Τροποποίηση του άρθρου 29 του Καταστατικού λόγω μετονομασίας της «Διευθύνουσας Επιτροπής» που προβλέπεται στην παράγραφο 1 του εν λόγω άρθρου σε «Εκτελεστική Επιτροπή».

6. Έγκριση σύμφωνα με τη διάταξη του άρθρου 24 παρ. 2 του κ.ν. 2190/20 των αποζημιώσεων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου εταιρικής χρήσης 2016 και προέγκριση των σχετικών αποζημιώσεων εταιρικής χρήσης 2017.

7. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών για τον τακτικό έλεγχο των οικονομικών καταστάσεων (Εταιρίας και Ενοποιημένων) κατά την εταιρική χρήση 2017 και καθορισμός της αμοιβής τους.

8. Θέσπιση προγράμματος παροχής δικαιωμάτων προαίρεσης αγοράς μετοχών και παροχή εξουσιοδότησης στο Διοικητικό Συμβούλιο για τον καθορισμό των δικαιούχων, του τρόπου άσκησης των δικαιωμάτων και λοιπών όρων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v