Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Trastor: Δίκαιο και εύλογο το τίμημα της ΔΠ, λέει το διοικητικό συμβούλιο

Το τίμημα που προσφέρει η Wert, στα 0,882 ευρώ ανά μετοχή σε μετρητά είναι σύμφωνο με τα ελάχιστα κριτήρια «δίκαιου και εύλογου» τιμήματος, σημειώνει το ΔΣ της Trastor.

Trastor: Δίκαιο και εύλογο το τίμημα της ΔΠ, λέει το διοικητικό συμβούλιο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Trastor Α.Ε.Ε.Α.Π. γνωστοποίησε ότι κατά τη συνεδρίαση της 11ης Απριλίου 2017 κατήρτισε την αιτιολογημένη γνώμη του σχετικά με την Υποχρεωτική Δημόσια Πρόταση που κατέθεσε η «Wert RED S.a.r.l.» για την απόκτηση των Κοινών Ονομαστικών μετοχών της Trastor A.E.E.A.Π.

Οπως αναφέρει η αιτιολογημένη γνώμη του ΔΣ της εισηγμένης, το τίμημα που προσφέρει η Wert, στα 0,882 ευρώ ανά μετοχή σε μετρητά είναι σύμφωνο με τα ελάχιστα κριτήρια «δίκαιου και εύλογου» τιμήματος, καθώς:  

α) ισούται με τη Μέση Σταθμισμένη Χρηματιστηριακή Τιμή, κατά το διάστημα των έξι (6) μηνών που προηγούνται της ημερομηνίας που ο Προτείνων κατέστη υπόχρεος να υποβάλλει τη Δημόσια Πρόταση.

β) υπερβαίνει κατά 12,8% την υψηλότερη τιμή στην οποία ο Προτείνων απέκτησε Μετοχές κατά τους δώδεκα μήνες που προηγούνται της ημερομηνίας κατά την οποία ο Προτείνων κατέστη υπόχρεος να υποβάλει Δημόσια Πρόταση. Συγκεκριμένα, στις 13.06.2016 ο Προτείνων απέκτησε 18.551.880 Μετοχές έναντι ποσού € 0,7816 ανά Μετοχή.

Η αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου συνοδεύεται από την από 7 Απριλίου 2017 Έκθεση Χρηματοοικονομικού Συμβούλου «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.».

Η αιτιολογημένη γνώμη του Διοικητικού Συμβουλίου της Trastor A.E.E.A.Π. και η Έκθεση του Χρηματοοικονομικού Συμβούλου «ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Α.Ε.» είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Trastor A.E.E.A.Π. (www.trastor-reic.gr) και στην ιστοσελίδα του Χρηματιστηρίου Αθηνών (www.helex.gr)

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v