Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΔΕΗ: Επεσαν οι υπογραφές με τις τράπεζες για το ομολογιακό των 200 εκατ.

Διετής η διάρκεια του ομολογιακού. Υπεγράφη η σύμβαση με Εθνική, Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και Attica Bank. Οι όροι και οι εξασφαλίσεις.

ΔΕΗ: Επεσαν οι υπογραφές με τις τράπεζες για το ομολογιακό των 200 εκατ.

Η ΔΕΗ Α.Ε. ανακοίνωσε ότι υπεγράφη χθες 24.4.2017, σύμβαση Κοινοπρακτικού Ομολογιακού Δανείου ύψους €200 εκατ., διετούς διάρκειας, με κοινοπραξία ελληνικών τραπεζών αποτελούμενη από τις Εθνική Τράπεζα, Alpha Bank, Eurobank, Τράπεζα Πειραιώς και ATTICA BANK.

Το δάνειο, όπως προαναφέρθηκε, είναι διετούς συνολικής διάρκειας και φέρει εξασφάλιση μέσω σύστασης ενεχύρου επί υφιστάμενων και μελλοντικών επιχειρηματικών απαιτήσεων της ΔΕΗ από συμβάσεις εταιρικών πελατών, με αξία ετήσιας κατανάλωσης βάσει μέσου όρου δύο προηγούμενων ετών, συνολικού ύψους 125% επί του εκάστοτε ανεξόφλητου υπολοίπου του δανείου.

Σημειώνεται ότι δεν υφίσταται υποχρέωση δημιουργίας “escrow account”, με την έννοια δημιουργίας λογαριασμού, η κίνηση του οποίου υπόκειται στην έγκριση των τραπεζών και εφόσον δεν έχει επέλθει γεγονός καταγγελίας, η Μητρική Εταιρεία έχει το δικαίωμα κίνησης όλων των λογαριασμών της και χρήσης των ποσών που καταβάλλονται σε αυτούς από τους εν λόγω εταιρικούς πελάτες της.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v