Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πιστοποίηση από την Eurocert για την «Αυγά Βλαχάκη»

Η εταιρεία εντάχθηκε έτσι στην «κοινότητα» ανεξάρτητων, παραγωγικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας που αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

Πιστοποίηση από την Eurocert για την «Αυγά Βλαχάκη»

Η εταιρεία Αυγά Βλαχάκη πιστοποιήθηκε από την ΕUROCERT με βάση το «Πρότυπο Απαιτήσεων», που αξιολογεί και αποδίδει στις εταιρείες – μέλη το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ».

Η Αυγά Βλαχάκη εντάχθηκε έτσι στην «κοινότητα» ανεξάρτητων, παραγωγικών επιχειρήσεων, Ελληνικής ιδιοκτησίας που αποσκοπεί στην ανάδειξη και την προώθηση του σύγχρονου, επιχειρηματικού και παραγωγικού πολιτισμού της χώρας μας.

Η εταιρεία Αυγά Βλαχάκη, έχοντας παρουσία στον κλάδο της πτηνοτροφίας, της Ελληνικής αγοράς, από το 1960 ξεκίνησε τη διαδρομή της από τα Καλύβια Αττικής όπου και δημιουργήθηκε η πρώτη μονάδα παραγωγής αβγών, από τον ιδρυτή της επιχείρησης Κωνσταντίνο Βλαχάκη.

Σήμερα, οι μονάδες παραγωγής αβγών αχυρώνα, ελεύθερης βοσκής και βιολογικών αβγών της εταιρείας, βρίσκονται στα Καλύβια Αττικής, στο Μακρολίβαδο Φθιώτιδας, στο Τάχι και στο Ύπατο Θηβών, σε κτήματα που ξεπερνούν τα 360 στρέμματα.

Στο κτήμα του Υπάτου βρίσκεται και η μονάδα ωοσκόπησης και συσκευασίας, του συνόλου των προϊόντων της εταιρείας. Η εταιρεία έχει πιστοποιηθεί με το σήμα «ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ» από το 2016 πληρώντας τα ποσοτικά και τα ποιοτικά κριτήρια που απαιτούνται.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v