Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Space συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στο «World Stadium Congress»

Το συγκεκριμένο συνέδριο, αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης διεθνών οργανισμών στο χώρο των σταδίων και της αθλητικής βιομηχανίας.

H Space συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στο «World Stadium Congress»

H Space Hellas, συμμετέχει ως χρυσός χορηγός στο «World Stadium Congress» που διεξάγεται στη Ντόχα του Κατάρ, από 22 έως 24 Μαΐου 2017, σε συνεργασία με την τοπική εταιρεία MicroTech Technologies, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Το συγκεκριμένο συνέδριο, αποτελεί παγκόσμιο σημείο συνάντησης διεθνών οργανισμών στο χώρο των σταδίων και της αθλητικής βιομηχανίας. Διοργανώνεται για 8η συνεχή χρονιά και φιλοξενεί κορυφαίους χορηγούς και εκθέτες που παρουσιάζουν τις τελευταίες καινοτομίες στην κατασκευή γηπέδων, την ασφάλεια εκδηλώσεων και την τεχνολογία χώρου.

Η φετινή διοργάνωση έχει στόχο την ανάπτυξη των υποδομών στο Κατάρ για τις απαιτήσεις του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022.

Η εταιρεία θα παρουσιάσει στο περίπτερό της τις σύγχρονες και ολοκληρωμένες λύσεις διαχείρισης σταδίων και ασφάλειας, ενώ ο Δρ. Ιωάννης Μερτζάνης, CEO της εταιρείας, θα πραγματοποιήσει ομιλία με θέμα: «Stadium Security: Integration Challenges», παρουσιάζοντας στο κοινό τις τελευταίες τεχνολογικές εξελίξεις και πώς αυτές μπορούν να συνδυαστούν για την αποτελεσματική και την ασφαλή διεξαγωγή αθλητικών γεγονότων.

Στο πλαίσιο του τριήμερου συνεδρίου, τα στελέχη της Space θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν και να αναπτύξουν νέες στρατηγικές συνεργασίες με, ιδιοκτήτες και φορείς σταδίων, μεγάλες αθλητικές ομοσπονδίες, αρχιτέκτονες, ειδικούς συμβούλους, μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες, καθώς και πολλούς άλλους παράγοντες του διεθνούς αθλητικού στερεώματος, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v