Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Υγεία: Ολοκληρώθηκε ο φορολογικός έλεγχος των χρήσεων 2009-2010

Από τον έλεγχο προέκυψαν πρόσθετοι φόροι και προσαυξήσεις ποσού € 1,07 εκατ. εκ των οποίων ποσό €492 χιλ. αφορά σε πράξη διορθωτικού προσδιορισμού Φόρου Συγκέντρωσης Κεφαλαίου. Η εταιρεία αμφισβητεί το ως άνω πόρισμα ελέγχου και θα προβεί σε άσκηση ένδικων μέσων.

Υγεία: Ολοκληρώθηκε ο φορολογικός έλεγχος των χρήσεων 2009-2010

Το ΥΓΕΙΑ γνωστοποιεί ότι ολοκληρώθηκε ο φορολογικός έλεγχος των ανέλεγκτων χρήσεων 2009-2010 της Εταιρείας από τον οποίο  προέκυψαν πρόσθετοι φόροι και προσαυξήσεις ποσού € 1,07 εκ. εκ των οποίων ποσό € 492 χιλ. αφορά σε πράξη διορθωτικού προσδιορισμού Φόρου Συγκέντρωσης Κεφαλαίου.

Η Διοίκηση της Εταιρείας αμφισβητεί το ως άνω πόρισμα ελέγχου για το ποσό των € 492 χιλ. και προτίθεται να προβεί στην άσκηση όλων των προβλεπόμενων ενδίκων μέσων και βοηθημάτων για την ακύρωση της σχετικής πράξης .

Σημειώνεται ότι, η Εταιρεία με εξαίρεση το αμφισβητούμενο ποσό, έχει επιβαρύνει με επαρκείς προβλέψεις τις οικονομικές καταστάσεις προηγουμένων χρήσεων και ως εκ τούτου δεν επιβαρύνονται επιπροσθέτως τα αποτελέσματα της τρέχουσας χρήσης, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v