Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ιασώ: Στις 23/6 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού

Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού που έχει σχηματιστεί από τη διαφορά της τιμής έκδοσης μετοχών υπέρ το άρτιο, με έκδοση νέων μετοχών που θα διανεμηθούν δωρεάν στους μετόχους, καλείται να αποφασίσει μεταξύ άλλων η ΓΣ του Ιασώ.

Ιασώ: Στις 23/6 η ΓΣ για αύξηση κεφαλαίου με κεφαλαιοποίηση αποθεματικού

Τακτική Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιήσει το Ιασώ στις 23 Ιουνίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 11.00 π.μ. στα γραφεία της Εταιρίας που βρίσκονται στο Μαρούσι – Αττικής και επί της Λεωφ. Κηφισίας 37-39 (Ισόγειο – Νέα Αίθουσα Εκδηλώσεων).

Αναλυτικά τα θέματα της ημερήσιας διάταξης:

1. Υποβολή και έγκριση των ετήσιων χρηματοοικονομικών καταστάσεων της εταιρικής χρήσης που έληξε την 31.12.2016, της επ’ αυτών Έκθεσης Διαχείρισης του Διοικητικού Συμβουλίου, η οποία συμπεριλαμβάνει και τη δήλωση εταιρικής διακυβέρνησης, και της Έκθεσης Ελέγχου του Ορκωτού Ελεγκτή.

2. Απαλλαγή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου από κάθε ευθύνη αποζημιώσεως για τα πεπραγμένα της χρήσης που έληξε την 31.12.2016.

3. Απαλλαγή του Ορκωτού Ελεγκτή από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της χρήσης που έληξε την 31.12.2016.

4. Εκλογή Ορκωτών Ελεγκτών (τακτικού και αναπληρωματικού) για τον έλεγχο της χρήσης 2017 και καθορισμός της αμοιβής τους.

5. Αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρίας με κεφαλαιοποίηση μέρους του αποθεματικού που έχει σχηματιστεί από τη διαφορά της τιμής έκδοσης μετοχών υπέρ το άρτιο, με έκδοση νέων μετοχών που θα διανεμηθούν δωρεάν στους μετόχους. Τροποποίηση του άρθρου 3 του Καταστατικού της Εταιρίας.

6. Τροποποίηση του άρθρου 10 του Καταστατικού της Εταιρίας ("Συνεδριάσεις γενικής συνέλευσης").

7. Ορισμός νέας Επιτροπής Ελέγχου σύμφωνα τις διατάξεις του άρθρου 44 Ν. 4449/2017.

8. Χορήγηση αδείας, στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Διευθυντές της Εταιρίας για τη συμμετοχή τους στα Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιριών που είναι συνδεδεμένες με την Εταιρία, καθώς και για τη δυνατότητα να συμμετέχουν στα Διοικητικά Συμβούλια ή στη Διεύθυνση εταιριών που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς με την Εταιρία σκοπούς.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v