Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Συνεργασία με τα νοσοκομεία Υγεία και Μητέρα

Οι ασφαλισμένοι της Ευρωπαϊκής Πίστης έχουν πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας που παρέχει ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ. Εως και 100% η κάλυψη των εξόδων νοσηλείας.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Συνεργασία με τα νοσοκομεία Υγεία και Μητέρα

Η Ευρωπαϊκή Πίστη προχώρησε σε συνεργασία με τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, διευρύνοντας περαιτέρω το δίκτυο των Συμβεβλημένων Νοσηλευτικών της ιδρυμάτων.

Πιο συγκεκριμένα, οι ασφαλισμένοι της Ευρωπαϊκής Πίστης έχουν πλέον τη δυνατότητα πρόσβασης στις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας που παρέχει ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ

Με βάση τη συμφωνία αυτή, οι ασφαλισμένοι της Εταιρίας, εξασφαλίζουν τόσο στο Δ.Θ.Κ.Α. ΥΓΕΙΑ όσο και στη Γενική, Μαιευτική/ Γυναικολογική Κλινική ΜΗΤΕΡΑ καθώς και στο Παίδων ΜΗΤΕΡΑ, έως και 100% κάλυψη των εξόδων νοσηλείας, με απευθείας κάλυψη των εξόδων από την Ευρωπαϊκή Πίστη.

Ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. και Γενικός Διευθυντής Χαρτοφυλακίου της Εταιρίας, κ. Ν. Χαλκιόπουλος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με τη νέα συνεργασία καθώς οι ασφαλισμένοι της Εταιρίας θα έχουν άμεση πρόσβαση σε δύο από τα πλέον σύγχρονα ιδιωτικά Νοσοκομεία της Ελλάδας. Για την Ευρωπαϊκή Πίστη, η συγκεκριμένη συνεργασία αποτελεί μία ακόμα έμπρακτη απόδειξη ότι παραμένει σταθερή στη φιλοσοφία της, στη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους πελάτες της».

Σχολιάζοντας τη συνεργασία ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης τόνισε ότι «Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο της αναπτυξιακής του πορείας, συνεχίζει να υλοποιεί την στρατηγική του απόφαση για καθιέρωση ενός υγιούς πλαισίου λειτουργίας και συνεργασίας με την ασφαλιστική αγορά, το οποίο στηρίζεται στην αξιοπιστία, την επικοινωνία και την αποτελεσματικότητα, με στόχο την ποιοτική και ποσοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας που προσφέρονται στον ασθενή. Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ αποδεικνύει για άλλη μια φορά με ξεκάθαρη δέσμευση την υλοποίηση του οράματός του, ώστε οι παρεχόμενες υπηρεσίες των νοσοκομείων του να εξακολουθούν να παραμένουν εφάμιλλες της υψηλότερης παγκοσμίως ποιότητας».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v