Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εγγύηση δικτύου σε συνδέσεις VDSL προσφέρει η Vodafone

Σε περίπτωση που η ταχύτητα συγχρονισμού είναι μικρότερη από 45 Mbps, η Vodafone θα αποζημιώσει τον συνδρομητή με έκπτωση 5% στο ονομαστικό πάγιο του.

Εγγύηση δικτύου σε συνδέσεις VDSL προσφέρει η Vodafone

Εγγύηση Δικτύου και στο VDSL μόνο από τη Vodafone

H Vodafone παρέχει τη Vodafone Εγγύηση Δικτύου® και στη σταθερή σε όλους τους συνδρομητές της, ιδιώτες και επαγγελματίες που έχουν ή θέλουν να αποκτήσουν προγράμματα VDSL με ταχύτητα 50Mbps, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πλέον, οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να έχουν αυτό που θέλουν, τη στιγμή που το θέλουν, καθώς ακόμα κι αν κάποιος συνδρομητής δε μείνει ικανοποιημένος με την ταχύτητα, η Vodafone θα τον αποζημιώσει.

Η Vodafone Εγγύηση Δικτύου® στη σταθερή αποτελεί μία υπόσχεση της Vodafone σε όσους επιλέξουν τα προγράμματα VDSL της εταιρείας με ταχύτητα 50Mbps και δεν μείνουν ικανοποιημένοι από την εμπειρία τους.

Συγκεκριμένα, σε περίπτωση που η ταχύτητα συγχρονισμού είναι μικρότερη από 45 Mbps, η Vodafone θα αποζημιώσει τον συνδρομητή με έκπτωση 5% στο ονομαστικό πάγιο του. Η διαδικασία είναι πολύ εύκολη και γίνεται μέσα από την ιστοσελίδα vodafone.gr/egguisi-vdsl όπου υπάρχουν αναλυτικά οι όροι και προϋποθέσεις προσφοράς, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Ο Εμπορικός Διευθυντής Καταναλωτικών Προϊόντων της Vodafone Ελλάδας, Αχιλλέας Κανάρης δήλωσε: «Η Vodafone παρέχει αξιόπιστες υπηρεσίες φωνής και εγγυημένες ταχύτητες. Επενδύει στην επέκταση του δικτύου σταθερής και σε ψηφιακές τεχνολογίες του μέλλοντος, παρέχοντας εγγυημένα προϊόντα και υπηρεσίες στους συνδρομητές της. Για εμάς στη Vodafone, η εμπειρία του πελάτη αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα και σήμερα μπορούμε να εγγυηθούμε για τις ταχύτητες των υπηρεσιών μας, αποδεικνύοντάς το έμπρακτα».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v