Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΛΠ: Τη διανομή μερίσματος €0,0892/μετοχή ενέκρινε η ΓΣ

“Το 2016 η νέα Διοίκηση του ΟΛΠ διασφάλισε την ομαλή μετάβαση και αναδιοργάνωση της εταιρείας και προετοίμασε την υλοποίηση του Επενδυτικού Προγράμματος", ανέφερε στη Γενική Συνέλευση ο CEO του ΟΛΠ, Capt Fu Chengqiu.

ΟΛΠ: Τη διανομή μερίσματος €0,0892/μετοχή ενέκρινε η ΓΣ

H Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της Ο.Λ.Π Α.Ε έλαβε χώρα σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου 2017 με ποσοστό απαρτίας 85,56% με κύρια θέματα την Έγκριση των Ετήσιων Οικονομικών Καταστάσεων και τη Διανομή μερίσματος για την εταιρική χρήση 2016, το οποίο ύστερα από πρόταση του Δ.Σ. ανέρχεται σε € 0,0892 ανά μετοχή.

Όπως σημείωσε κατά την παρουσίαση των αποτελεσμάτων ο Πρόεδρος της ΟΛΠ Α.Ε. κ. WAN Min «Το 2016 αναμφίβολα αποτελεί έτος αναφοράς για την ΟΛΠ Α.Ε. καθώς πραγματοποιήθηκε η μεταβίβαση ποσοστού 51% του συνόλου των μετοχών του στον όμιλο της COSCO Shipping. Ο κύκλος εργασιών ανήλθε σε € 103,5 εκ. παρουσιάζοντας αύξηση 3,6 %, ενώ τα κέρδη προ φόρων ανήλθαν σε € 11,0 εκ. με το καθαρό αποτέλεσμα να εμφανίζεται βελτιωμένο σχεδόν στο σύνολο των δραστηριοτήτων της Εταιρείας παρά την αρνητική συγκυρία».

O Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΠ Α.Ε. Capt Fu Chengqiu δήλωσε ότι: “Το 2016 η νέα Διοίκηση του ΟΛΠ διασφάλισε την ομαλή μετάβαση και αναδιοργάνωση της Εταιρείας και προετοίμασε την υλοποίηση του Επενδυτικού Προγράμματος. Το 2017 αποτελεί την πρώτη χρονιά οικοδόμησης και ανάπτυξης του νέου ΟΛΠ”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v