Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τη μη διανομή μερίσματος ενέκρινε η ΓΣ της FG Europe

Τη μη διανομή μερίσματος αποφάσισε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση της FG Europe. Εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Τη μη διανομή μερίσματος ενέκρινε η ΓΣ της FG Europe

Η Τακτική Γενική Συνέλευση των μετόχων της FG Europe που συνήλθε σήμερα Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017, στην οποία παρέστησαν και εκπροσωπήθηκαν νόμιμα εννέα μέτοχοι εκπροσωπούντες το 71,11% του συνόλου των μετοχών της Εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποφάσεις της ΓΣ:

1. Ενέκρινε τις Εταιρικές και Ενοποιημένες οικονομικές καταστάσεις της εταιρικής χρήσεως 1/1 έως 31/12/2016.

2. Αποφάσισε ομόφωνα τη μη διανομή μερίσματος στους μετόχους της εταιρείας.

3. Αποφάσισε την τροποποίηση των άρθρων 30 και 31του Καταστατικού της Εταιρείας ως ακολούθως :

Άρθρον 30.

Το Διοικητικόν Συμβούλιον δικαιούται να μεταβιβάσει δι' ειδικής εντολής υφ' ους όρους ήθελεν εγκρίνει μέρος των εξουσιών αυτού προς εν ή πλείονα των μελών αυτού τους Γενικούς Διευθυντάς ή προς ένα ή πλείονας υπαλλήλους της Εταιρείας ή τρίτους, οίτινες δύνανται να δεσμεύουν την Εταιρεία δια μόνης της υπογραφής των.

Άθρον 31.

Όπως η Εταιρεία αναλάβει εγκύρους υποχρεώσεις απαιτούνται δύο υπογραφαί, εκτός των περιπτώσεων εξουσιοδότησης του άρθρου 30. Δι΄ αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου θέλουσιν ορισθεί οι έχοντες το δικαίωμα τούτο σύμβουλοι, υπάλληλοι της Εταιρείας ή τρίτοι, ειδικώς προς τούτο εξουσιοδοτούμενοι υπό του Διοικητικού Συμβουλίου.

4. Εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με θητεία δύο ετών ως ακολούθως :

Εκτελεστικά Μέλη :Φειδάκης Γεώργιος του Αθανασίου, Παντούσης Ιωάννης του Δημητρίου, Φειδάκης Αθανάσιος του Κωνσταντίνου και Δεμέναγας Κωνσταντίνος του Ανδρέα - Φώτιου.

Μη εκτελεστικό μέλος : Οικονομόπουλος Παναγιώτης του Κωνσταντίνου.

Ανεξάρτητα μη Εκτελεστικά Μέλη : Λιούκας Σπύρος του Κωνσταντίνου, Πιμπλής Νικόλαος του Ευάρεστου και Κατσουλάκος Ιωάννης του Σωκράτη.

5. Εξέλεξε ως νέα μέλη της Επιτροπής Ελέγχου, τους κάτωθι :

Τον κ. Ψαλτάκη Χαράλαμπο, συνταξιούχο πρώην Ορκωτό Ελεγκτή Λογιστή ως Πρόεδρο και μέλη τους κ.κ. Σπύρο Λιούκα ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος του δ.σ., πρώην καθηγητή του Οικονομικού Πανεπιστημίου και Παναγιώτη Οικονομόπουλο μη εκτελεστικό μέλος του δ.σ.

6. Απήλαξε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους Ορκωτούς Ελεγκτές - Λογιστές από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για την εταιρική χρήση 1/1 έως 31/12/2016.

7. Έδωσε άδεια και ενέκρινε τη σύναψη συμβάσεων μεταξύ της Εταιρείας και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ή εταιριών συνδεδεμένων με αυτούς.

8. Χορήγησε άδεια στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τους διευθυντές της Εταιρείας να μετέχουν σε Διοικητικά Συμβούλια ή στην διεύθυνση εταιριών συνδεδεμένων με την Εταιρία που επιδιώκουν όμοιους ή παρεμφερείς σκοπούς.

9. Εξέλεξε την ελεγκτική εταιρεία GRANT THORNTON, για την διενέργεια του τακτικού ελέγχου των οικονομικών καταστάσεων της Εταιρίας, Εταιρικών και Ενοποιημένων, καθώς και του φορολογικού ελέγχου για την εταιρική χρήση 1/1 έως 31/12/2017 και ενέκρινε την συμφωνηθείσα αμοιβή.

Ολοκληρώνοντας έγινε εκτενής αναφορά, στην μέχρι σήμερα θετική πορεία της Εταιρείας και του Ομίλου, με την εκτίμηση ότι αυτή θα συνεχισθεί, και το επόμενο διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v