Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πάνω από 200.000 τερματικά POS στο δίκτυο της Cardlink

Τα τερματικά μας είναι πλέον διαθέσιμα για άμεση παραλαβή από τα καταστήματα των συνεργαζόμενων τραπεζών και η ενεργοποίησή τους πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσα σε μία ημέρα, δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της Cardlink.

Πάνω από 200.000 τερματικά POS στο δίκτυο της Cardlink

Η Cardlink ανακοινώνει ότι τα εγκατεστημένα POS τερματικά στο δίκτυό της στην ελληνική αγορά, ξεπέρασαν τις 200.000. H Cardlink διαχειρίζεται το μεγαλύτερο δίκτυο για συναλλαγές με κάρτες στην Ελλάδα και κατά τη διάρκεια των 2 τελευταίων ετών έχει εγκαταστήσει και ενεργοποιήσει στο δίκτυό της περισσότερα από 120.000 νέα τερματικά POS.

Ο Αντίγονος Παπαδόπουλος, Εμπορικός Διευθυντής της Cardlink, δήλωσε: «Το τελευταίο χρονικό διάστημα παρουσιάζεται σημαντικότατη ζήτηση για τερματικά POS και όσο πλησιάζουμε προς την πρώτη προθεσμία του νόμου ν.4446/2016, τα καθημερινά αιτήματα αυξάνονται ολοένα και περισσότερο.

H Cardlink, ανταποκρινόμενη στην υψηλή ζήτηση, σχεδιάζει και εφαρμόζει λύσεις και προϊόντα που στοχεύουν στην άμεση εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων και τη συνολική κάλυψη των αναγκών τους. Στο πλαίσιο αυτό, τα τερματικά μας είναι πλέον διαθέσιμα για άμεση παραλαβή από τα καταστήματα των συνεργαζόμενων Τραπεζών και η ενεργοποίησή τους πραγματοποιείται εύκολα και γρήγορα μέσα σε μία ημέρα. Επίσης, οι πελάτες μας έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν κατευθείαν σε εμάς για να προμηθευτούν επιπλέον τερματικά (ενσύρματα, ασύρματα, mobile POS), να προσθέσουν συσκευή ανέπαφης ανάγνωσης κάρτας και καταχώρισης PIN, ακόμα και για να αναβαθμίσουν τα υπάρχοντα τερματικά τους. Επιπρόσθετα, στην Cardlink διαθέτουμε έτοιμες λύσεις για διασύνδεση του τερματικού με την ταμειακή μηχανή/σύστημα για καλύτερη εξυπηρέτηση και εμπειρία, τόσο του καταναλωτή όσο και της επιχείρησης κατά τη διάρκεια της συναλλαγής».

Συνεχίζοντας, ο Αντίγονος Παπαδόπουλος προσέθεσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι για την επίτευξη του συμβολικού αριθμού των 200.000 τερματικών στο δίκτυο μας, καθώς συνεισφέρουμε και εμείς από την πλευρά μας στην περαιτέρω ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών. Είναι σημαντικό να τονίσουμε πως για τους Έλληνες καταναλωτές οι ηλεκτρονικές συναλλαγές γίνονται σταδιακά συνήθεια καθώς, όπως φαίνεται και από τα στοιχεία μας, το πλήθος των συναλλαγών αυξάνεται με ρυθμούς της τάξης του 70% σε ετήσια βάση. Ως αποτέλεσμα, η Ελλάδα από 8 συναλλαγές ανά κάτοικο, ανά έτος, έχει φτάσει περίπου τις 45, με περαιτέρω περιθώρια ανάπτυξης για να πλησιάσει τον Ευρωπαϊκό μέσο όρο.

Έχουμε ολοκληρώσει την επέκταση και αναβάθμιση των υποδομών μας προκειμένου να διαχειριστούμε ακόμα μεγαλύτερο πλήθος συναλλαγών και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, έτοιμοι να ικανοποιήσουμε τις νέες ανάγκες και απαιτήσεις που θα προκύψουν, ώστε να συμβάλλουμε σημαντικά στην επέκταση των ηλεκτρονικών συναλλαγών στην Ελλάδα».

Τα τερματικά POS της Cardlink απευθύνονται σε Τράπεζες, επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες και αποτελούν το πιο ευέλικτο εργαλείο για την πραγματοποίηση συναλλαγών.

Ενσύρματα, ασύρματα και σε μορφή mobile POS (mPOS) για συναλλαγές από έξυπνα κινητά/ταμπλέτες, τα τερματικά της Cardlink δέχονται όλες τις κάρτες όλων των Τραπεζών, υποστηρίζοντας στο ίδιο τερματικό όλες τις συνεργασίες των επιχειρήσεων με τις Τράπεζες για την αποδοχή συναλλαγών με κάρτες, ενώ καλύπτουν όλο το φάσμα των αναγκών των επιχειρήσεων.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v