Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επίσκεψη της Διοίκησης του Χρηματιστηρίου στον ΟΛΠ

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες και δυνατότητες που προκύπτουν από τη συμμετοχή της ΟΛΠ ΑΕ στo Χρηματιστήριο Αθηνών.

Επίσκεψη της Διοίκησης του Χρηματιστηρίου στον ΟΛΠ

Η Διοίκηση του Χρηματιστηρίου Αθηνών (ΕΧΑΕ) με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Ιάκωβο Γεωργάνα, τον Αντιπρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Σωκράτη Λαζαρίδη, τον Επιτελικό Διευθυντή Λειτουργιών κ. Δημήτρη Καραϊσκάκη και τον Αναπληρωτή του κ. Νίκο Πορφύρη, επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία της ΟΛΠ Α.Ε. και είχε συνάντηση γνωριμίας με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Capt. Fu Chengqiu, τους Συμβούλους Διοίκησης & Μέλη του Δ.Σ κ. Αθανάσιο Λιάγκο, κ. Ιωάννη Κούβαρη, παρουσία και άλλων στελεχών από τις δύο εταιρείες.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, πραγματοποιήθηκε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων, παρουσιάστηκαν οι ευκαιρίες και δυνατότητες που προκύπτουν από τη συμμετοχή της ΟΛΠ ΑΕ στo Χρηματιστήριο Αθηνών καθώς και η σημασία της περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας ως παράδειγμα προσέλκυσης επενδυτικών κεφαλαίων στην Ελλάδα.

Ακολούθησε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις του λιμένα Πειραιά κατά την οποία παρουσιάστηκαν οι μεγάλες αναπτυξιακές προοπτικές καθώς και η εξέλιξη του επενδυτικού πλάνου της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v