Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Επανατοποθετείται στην ελληνική αγορά η ασφαλιστική Europrotection

Ανακοινώθηκε από τον CEO της εταιρίας Γ. Παπαγιαννόπουλο η συνεργασία με τον Ελληνικό Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό, τον Δεύτερο Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό και την ARCH Reinsurance Ltd.

Επανατοποθετείται στην ελληνική αγορά η ασφαλιστική Europrotection

Την ανατοποθέτησή της στην ελληνική αγορά με ισχυρό ενδιαφέρον για επιχειρηματικά σχέδια και επενδυτικές προοπτικές στον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης ανακοίνωσε η μεσιτική εταιρεία Europrotection Insurance Brokers, εκκινώντας με την προώθηση των προϊόντων DriveCare, στον κλάδο αυτοκινήτου.

Στις αναπτυξιακές κινήσεις της εταιρείας, καθώς και τις πρώτες ισχυρές συνεργασίες της αναφέρθηκε ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλός της κ. Γιώργος Παπαγιαννόπουλος μιλώντας σε περισσότερους από 150 ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές βασικούς συνεργάτες της μεσιτικής οι οποίοι παραβρέθηκαν στην ειδική εκδήλωση της Europrotection που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία .

Αναλυτικά, ανακοινώθηκε από τον κ. Παπαγιαννόπουλο η συνεργασία της εταιρείας με τον Ελληνικό Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό, τον Δεύτερο Αλληλασφαλιστικό Συνεταιρισμό και την ARCH Reinsurance Ltd, την κορυφαία αντασφαλιστική εταιρεία του ομίλου Arch Capital Group που μέσα από την παγκόσμια δυναμική της αποτελεί το εχέγγυο για τα επόμενα βήματα της Europrotection στην αγορά.

Επίσης επισημάνθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της και η ενίσχυση του διοικητικού της συμβουλίου με την τοποθέτηση του κ. Γιάννη Αρμενάκη στη θέση του αντιπροέδρου.

«Είμαστε χρόνια στην αγορά, το προσωπικό της Europrotection υπερβαίνει τα 60 άτομα, έχουμε σταθερούς και αναγνωρίσιμους συνεργάτες, διαθέτουμε προηγμένη τεχνολογία, και μπορούμε να αναπτυχθούμε ποιοτικά, και με διαφάνεια, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό» τόνισε ο κ. Παπαγιανόπουλος και επισήμανε πώς η μεσιτική ενδιαφέρεται να αναπτύξει συνεργασίες με τις μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.

Επίσης στην διάρκεια της εκδήλωσης αναφέρθηκε πώς συνολικά ο αριθμός των συνεργατών που αναπτύσσουν την εταιρεία ξεπερνά τους 700 ασφαλιστικούς διαμεσολαβούντες μεταξύ των οποίων και μεσιτικές με πανελλαδικά δίκτυα, και πώς οι πελάτες που διαχειρίζεται υπερβαίνουν τους 300 χιλιάδες.

Ακόμα παρουσιάστηκε συνοπτικά -από τον κ. Παπαγιαννόπουλο- η μακρά 80 ετής οικογενειακή ιστορία- παράδοση-παρουσία στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Στην παρουσίαση των επιχειρηματικών σχεδίων της Europrotection μίλησε επίσης o εκπρόσωπος της Arch Underwriters Europe κ. Βαλάντης Ελπιδώρου τονίζοντας την γνώση και προσήλωσή του ομίλου της Arch στην Ελληνική ασφαλιστική αγορά ως αντασφαλιστής, που προσφέρει υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και πρώτης τάξεως κεφαλαιακή υποστήριξη.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v