Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η JYSK ανοίγει νέο κατάστημα στη Λαμία

Την Πέμπτη, 20 Ιουλίου, στις 9 το πρωί, η διεθνής αλυσίδα καταστημάτων JYSK θα ανοίξει το ενδέκατο κατάστημά της στην Ελλάδα, στη Λαμία, με βάση το πενταετές πλάνο που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη τη χώρα.

Η JYSK ανοίγει νέο κατάστημα στη Λαμία

Η Λαμία αποτελεί τον επόμενο σταθμό στη νέα φάση ανάπτυξης της JYSK στην Ελλάδα καθώς η δανέζικη αλυσίδα καταστημάτων που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει το ενδέκατό της κατάστημα στην Ελλάδα και το έκτο μέσα σε διάστημα 4 μηνών.

Η JYSK συνεχίζει την υλοποίηση του πενταετούς πλάνου της για 40 καταστήματα στην Ελλάδα, όπως αυτό είχε ανακοινωθεί από τον ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Lars Larsen, στα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2015. Η JYSK διαθέτει πάνω από 2.400 καταστήματα σε 48 χώρες και η είσοδος και επέκτασή της στη χώρα μας γίνεται σε μια εποχή που πολλές πολυεθνικές εταιρείες ακολουθούν αντίθετο δρόμο, αποχωρώντας ή περιορίζοντας τις δραστηριότητές τους στην Ελλάδα. Το οικονομικό έτος της JYSK τελειώνει στις 31 Αυγούστου αλλά το κατάστημα της Λαμίας δεν θα είναι το τελευταίο που θα κάνει εγκαίνια έως το τέλος του καλοκαιριού.

Ο Γιώργος Τσιρώνης, Περιφερειακός Διευθυντής της JYSK, εξηγώντας τη στρατηγική της εταιρείας αναφέρει: «Η JYSK είναι μια δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και στη σωστή εξυπηρέτησή του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών, χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα».

Στο πλαίσιο της στρατηγικής αυτής, η Λαμία αποτελεί μία από τις πόλεις που καλύπτουν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις για να φιλοξενήσει ένα κατάστημα JYSK, καθώς η εταιρεία βρίσκεται διαρκώς σε αναζήτηση των κατάλληλων σημείων που να πληρούν τις προδιαγραφές της. Στη Λαμία, αυτό το σημείο πλέον έχει βρεθεί στην Π.Ε.Ο. Λαμίας - Άμφισσας και ο Περιφερειακός Διευθυντής κος Τσιρώνης ανυπομονεί να καλωσορίσει τους πελάτες με μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα, παπλώματα, λευκά είδη, έπιπλα σπιτιού και κήπου, είδη διακόσμησης, αλλά και πολλά άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κος Τσιρώνης, «Οι πελάτες στο νέο μας κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένων για όλο το σπίτι και τον κήπο.
Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr, αλλά και την υπηρεσία μας Click & Collect».

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v