Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Frigoglass: Εγκρίθηκε από τους πιστωτές το σχέδιο συνδιαλλαγής

Η Συνέλευση των Πιστωτών ενέκρινε το Σχέδιο συνδιαλλαγής, το οποίο υπόκειται περαιτέρω στην έγκριση του αρμόδιου δικαστηρίου της Αγγλίας και Ουαλίας, κατά την προγραμματισμένη ακρόαση της 1ης Αυγούστου 2017.

Frigoglass: Εγκρίθηκε από τους πιστωτές το σχέδιο συνδιαλλαγής

Η Frigoglass ανακοινώνει σήμερα ότι η συνέλευση των πιστωτών του σχεδίου συνδιαλλαγής που συγκλήθηκε από τη θυγατρική της, Frigοglass Finance B.V. (η «Εκδότρια»), συνήλθε νομίμως στις 27 Ιουλίου 2017.

Στη συνέλευση των πιστωτών του σχεδίου συμμετείχαν (αυτοπροσώπως ή διά πληρεξουσίου) πιστωτές που εκπροσωπούν το 87,53% της συνολικής αξίας των ομολογιών ποσού €250 εκατ. και επιτοκίου 8,25% (οι «Υφιστάμενες Ομολογίες»).

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας είχαν ως εξής:

(α) 175 πιστωτές, που εκπροσωπούν το 99,86% της συνολικής αξίας των Υφιστάμενων Ομολογιών και το 98,87% του συνολικού αριθμού των πιστωτών που συμμετείχαν στη Συνέλευση των Πιστωτών του Σχεδίου, ψήφισαν υπέρ του σχεδίου συνδιαλλαγής που πρότεινε η Εκδότρια, και

(β) 2 πιστωτές, που εκπροσωπούν το 0,14% της συνολικής αξίας των Υφιστάμενων Ομολογιών και το 1,13% του συνολικού αριθμού των πιστωτών που συμμετείχαν στη Συνέλευση των Πιστωτών του Σχεδίου ψήφισαν κατά του Σχεδίου.

Κατά συνέπεια, η Συνέλευση των Πιστωτών ενέκρινε το Σχέδιο, το οποίο υπόκειται περαιτέρω στην έγκριση του αρμόδιου δικαστηρίου της Αγγλίας και Ουαλίας κατά την προγραμματισμένη ακρόαση της 1η Αυγούστου 2017.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v