Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα ναυτιλιακή εταιρεία από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση

Δύο διεθνείς επενδυτές συμμετέχουν στην κοινοπραξία Ivy Shipping LLC που ίδρυσε ο Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης. Η νέα εταιρεία προχώρησε ήδη στην αγορά τεσσάρων Supramax, που θα παραδοθούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού.

Νέα ναυτιλιακή εταιρεία από τον Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση
Με κύρια επιδίωξη τις επενδύσεις σε πλοία ξηρού φορτίου τύπου Supramax και Panamax, συνεστήθη η κοινοπραξία Ivy Shipping LLC από τον κ. Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση και άλλους δύο, παγκοσμίου βεληνεκούς, επενδυτές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ως πρώτη επενδυτική κίνηση, η Ivy Shipping προχώρησε στην αγορά τεσσάρων Supramax, 6ετίας, κατασκευασμένα σε γιαπωνέζικο ναυπηγείο. Τα πλοία αναμένεται να παραδοθούν μέχρι το τέλος του καλοκαιριού και η διαχείρισή τους πραγματοποιείται από τη Marla Shipmanagement Ltd, συμφερόντων του Πάρι Κασιδόκωστα-Λάτση. Η Ivy Shipping θα παρακολουθεί την πορεία των αγορών και οι μέτοχοί της έχουν ήδη συμφωνήσει την επέκταση του στόλου, έως το τέλος του 2017, αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ο κ. Πάρις Κασιδόκωστας-Λάτσης αναφορικά με τη νέα αυτή επιχειρηματική κίνηση σχολίασε σχετικά: «Το 2014 θέσαμε ως στόχο την αύξηση του στόλου μας στα LPG και τα δεξαμενόπλοια, που είναι ο παραδοσιακός χώρος δραστηριοποίησής μας. Τρία χρόνια μετά, ο στόχος έχει επιτευχθεί με πολύ ικανοποιητικά αποτελέσματα. Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες συνθήκες, αποφασίσαμε να διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας στον τομέα των φορτηγών πλοίων με τη συνεργασία πολύ σημαντικών, διεθνών, στρατηγικών επενδυτών. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για τη συνεργασία αυτή και με μεγάλη αυτοπεποίθηση προσβλέπουμε στην επίτευξη των νέων στόχων που από κοινού θέσαμε».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v