Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intrakat: Θα καταβάλει €4,3 εκατ. μετά την απόφαση της Επ. Ανταγωνισμού

Για το ποσό των 4,3 εκατ. ευρώ έχει ήδη συμπεριληφθεί πρόβλεψη στα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του 2016 και δεν θα επηρεάσει αρνητικά τα αποτελέσματα των επόμενων χρήσεων, αναφέρει η εταιρεία.

Intrakat: Θα καταβάλει €4,3 εκατ. μετά την απόφαση της Επ. Ανταγωνισμού

Η INTRAKAT κατόπιν της κοινοποιηθείσας απόφασης διευθέτησης της Επιτροπής Ανταγωνισμού ενημερώνει το επενδυτικό κοινό για τα ακόλουθα:

(α) Η Διοίκηση της Εταιρείας αποφάσισε να αποδεχθεί την προτεινόμενη από την Επιτροπή Ανταγωνισμού υπαγωγή της στην Διαδικασία Διευθέτησης Διαφορών με αποκλειστικό και μόνο κριτήριο ότι είναι προς το εταιρικό συμφέρον να μην υπάρξει περαιτέρω παράταση καμίας νομικής και οικονομικής αβεβαιότητας.

(β) Ως αποτέλεσμα της εν λόγω διευθέτησης επεβλήθη στην INTRAKAT πρόστιμο ύψους 4.300.493 ευρώ, ποσό για το οποίο έχει ήδη συμπεριληφθεί πρόβλεψη στα ετήσια οικονομικά αποτελέσματα του 2016 και δεν θα επηρεάσει αρνητικά τα αποτελέσματα των επόμενων χρήσεων.

(γ) Η Απόφαση της Επιτροπή Ανταγωνισμού έκρινε ότι ουδεμία παράβαση του δίκαιου του ανταγωνισμού διεπράχθη από την INTRACOM HOLDINGS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v