Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ομιλος Δασκαλαντωνάκη: Η Grecotel δεν είναι μέρος της αντιδικίας

Νέα ανακοίνωση από την πλευρά του Νίκου Δασκαλαντωνάκη.

Ομιλος Δασκαλαντωνάκη: Η Grecotel δεν είναι μέρος της αντιδικίας

Συνέχεια στην ενδοοικογενειακή κόντρα δίνει η πλευρά Νίκου Δασκαλαντωνάκη με ανακοίνωσή της. Σε αυτή αναφέρει ότι «η διοίκηση του Ομίλου Εταιρειών Νικολάου Δασκαλαντωνάκη χαιρετίζει την κρίση ειλικρίνειας του Μ. Δημητρακόπουλου, ο οποίος μόλις τώρα συνειδητοποίησε για πρώτη φορά την ουσία της απόφασης του Αρείου Πάγου που δικαίωσε τον Νίκο Δασκαλαντωνάκη ουσιαστικά και έτσι παραδέχεται και ομολογεί τα εξής: (1) ότι η Grecotel δεν αποτελεί μέρος της αντιδικίας και (2) ότι οι μετοχές που έλαβαν από τον ιδρυτή του Ομίλου η πρώην σύζυγος και τα παιδιά του αφορούν μόνο μειοψηφικές συμμετοχές σε ορισμένες επιμέρους εταιρείες του Ομίλου».

«Τέλος, οι αναφορές του κ. πληρεξούσιου για κατάθεση επιπλέον αγωγών αμφισβήτησης έγκυρων και νόμιμων διαδικασιών και αποφάσεων για τη μετοχική σύνθεση ορισμένων εταιρειών γνωρίζει ότι είναι ατελέσφορες, καθώς το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας νομολόγησε πως είναι απολύτως νόμιμες και ισχυρές όλες οι ενέργειες που έκανε ο Νικόλαος Δασκαλαντωνάκης όλα αυτά τα χρόνια που κρατά το τιμόνι των εταιρειών του Ομίλου».

Υποστηρίζει ότι «τελώντας εν γνώσει αυτού ο κ. πληρεξούσιος περνάει τώρα από την παραπληροφόρηση στην εκτόξευση ιταμών απειλών. Και αυτή η εκστρατεία του είναι άνευ περιεχομένου και θα πέσει στο κενό.

Η αξιοπιστία και η φερεγγυότητα του Ομίλου επί 45 συναπτά έτη είναι αδιαμφισβήτητη και δεδομένη. Γι’ αυτό πάντοτε έχαιρε και χαίρει της εμπιστοσύνης των τραπεζών και όλων των φορέων της αγοράς, ο δε δανεισμός του έχει ισχυρότατες εξασφαλίσεις και εξυπηρετείται απολύτως. Γι’ αυτό η διοίκηση του Ομίλου δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να υπονομεύσει την οντότητα και τη διεθνή εμβέλεια του Ομίλου και των εταιρειών του. Αυτό επιδιώχθηκε συστηματικά τα οκτώ τελευταία χρόνια από συγκεκριμένο επιχειρηματικό κέντρο εις μάτην όμως», καταλήγει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v