Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Altec: Χρόνο ζητούν οι τράπεζες για να συμφωνήσουν

H αναβολή της σημερινής γενικής συνέλευσης οφείλεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στον χρόνο που χρειάζεται προκειμένου οι πιστώτριες τράπεζες να καταλήξουν στο σχέδιο εξυγίανσης της Altec Integration.

Altec: Χρόνο ζητούν οι τράπεζες για να συμφωνήσουν

Αναβλήθηκε η σημερινή τακτική γενική συνέλευση της Altec, κατόπιν σχετικού αιτήματος μετόχων με ποσοστό άνω του 5% (οι τράπεζες ελέγχουν την πλειοψηφία της εταιρείας).

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, η αναβολή οφείλεται στον χρόνο που χρειάζεται προκειμένου οι πιστώτριες τράπεζες να καταλήξουν στο σχέδιο εξυγίανσης της Altec Integration (υπάρχει σχετική πρόταση από συμβουλευτικό οίκο που εξετάζεται).

Αντίθετα, η υπόθεση της άλλης θυγατρικής της Altec, της Unisoft, φαίνεται πως βαδίζει ομαλά καθώς οι πιστώτριες τράπεζες ήδη μετοχοποίησαν μέρος των δανείων και τον προσεχή Οκτώβριο θα εκδικαστεί η αίτηση ένταξής της στο άρθρο 106β, προκειμένου να πουληθεί (εκτιμάται ότι λόγω του υψηλού μεριδίου και της θέσης που κατέχει στην αγορά, θα υπάρξει σημαντικό ενδιαφέρον).

Σύμφωνα με κύκλους προσκείμενους στην εταιρεία, ο Όμιλος Altec ανταποκρίνεται κανονικά στην καθημερινή του λειτουργία, εξυπηρετεί τα έργα και τις συμβάσεις που έχει αναλάβει και το ζήτημα έγκειται στο πώς θα τακτοποιηθούν οι οφειλές του παρελθόντος.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v