Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Λογισμικό της SingularLogic απέκτησε η Jumbo Trading LTD

Αρχικός στόχος της εταιρείας είναι να παρακολουθεί τους 600 εργαζόμενους που απασχολεί στα πέντε καταστήματα που διαθέτει στην Κύπρο και να υπολογίζει μισθοδοσία.

Λογισμικό της SingularLogic απέκτησε η Jumbo Trading LTD

Η εταιρεία Jumbo Trading LTD που εδρεύει στην Κύπρο, επέλεξε την εφαρμογή Human Capital Management (HCM) της SingularLogic, η οποία περιλαμβάνει τις εφαρμογές Μισθοδοσίας και Ωρομέτρησης.

Το έργο, σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση, θα υλοποιηθεί από την ομάδα των εξειδικευμένων σε θέματα μισθοδοσίας συμβούλων της SingularLogic, σε συνεργασία με την SingularLogic Cyprus.

Η απόφαση της Jumbo Trading LTD να εγκαταστήσει το Human Capital Management, βασίζεται στην επιτυχημένη λειτουργία του στην Jumbo ΑΕ στην Ελλάδα, όπου μέσω αυτού, από το 2005, μισθοδοτούνται χιλιάδες εργαζόμενοι.

Αρχικός στόχος της εταιρείας είναι να παρακολουθεί τους 600 εργαζόμενους που απασχολεί στα πέντε καταστήματα που διαθέτει στην Κύπρο και να υπολογίζει μισθοδοσία. Στη συνέχεια, αξιοποιώντας την εκτεταμένη λειτουργικότητα, τις ειδικές διαδικασίες του HCM και το πλούσιο σύστημα αναφορών, προσδοκά αφενός αύξηση της παραγωγικότητας των τελικών χρηστών και αφετέρου πλούσια πληροφόρηση προς τη διοίκηση της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v