Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

J&P Avax: Στην Intersys η ανανέωση του εκτυπωτικού εξοπλισμού

Η εταιρία ανέλαβε και την υλοποίηση έργου MPS για την κατασκευαστική.

J&P Avax: Στην Intersys η ανανέωση του εκτυπωτικού εξοπλισμού

H J&P ΑΒΑΞ επέλεξε την Intersys S.A, επίσημη αντιπρόσωπο των Business Imaging & Professional Print λύσεων της Canon, για την ανανέωση του εκτυπωτικού της εξοπλισμού και την υλοποίηση έργου MPS, στα κεντρικά γραφεία της.

Το έργο περιλαμβάνει την αντικατάσταση του υπάρχοντος εξοπλισμού, με νέα εκτυπωτικά μηχανήματα Canon, τελευταίας τεχνολογίας, την εγκατάσταση του βλαβοληπτικού λογισμικού e-Maintenance, καθώς και της πλατφόρμας διαχείρισης εκτυπωτικών εργασιών uniFLOW.

Η συγκεκριμένη λύση βασίστηκε σε μία ολοκληρωμένη και ειδικά σχεδιασμένη για την J&P ΑΒΑΞ εφαρμογή υλοποίησης, με ιδιαίτερη εστίαση στην παραμετροποίηση και εναρμόνιση με την υφιστάμενη μηχανογραφική υποδομή. Βασικός σκοπός να εξυπηρετηθούν οι 500 και πλέον χρήστες στα δύο σημεία εγκατάστασης της λύσης.

Τέλος, στα πλαίσια των Managed Print Services λύσεων της Intersys, η J&P ΑΒΑΞ έχει στην κατοχή της ένα λογισμικό αιχμής, για παραγωγή αναλυτικών αναφορών σε πολλαπλά επίπεδα.

Οι υπηρεσίες MPS της Intersys S.A. με εξοπλισμό της Canon δίνουν στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να θέσουν τις εκτυπώσεις υπό τον έλεγχό τους και να σταματήσουν την κλιμάκωση του κόστους που σχετίζεται με αυτές.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v