Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέα γραφεία για την Ebury σε Λισαβόνα και Βρυξέλλες

Από το Σεπτέμβριο του 2017 η εταιρία διαθέτει γραφείο στην Ελλάδα.

Νέα γραφεία για την Ebury σε Λισαβόνα και Βρυξέλλες

Η Ebury, από τις ταχύτερα ανερχόμενες fintech εταιρίες στον κλάδο των διεθνών εταιρικών συναλλαγών, ανακοινώνει το άνοιγμα εννέα νέων γραφείων. Στην Ευρώπη, το Μιλάνο φιλοξενεί το πρώτο γραφείο στην Ιταλία και ενισχύονται τα γραφεία της στο Άμστερνταμ, τη Μάλαγα και τη Ζυρίχη. Στη Μεγάλη Βρετανία, η εταιρία άνοιξε νέο γραφείο στο Μάντσεστερ, ενώ μέχρι το τέλος του χρόνου σχεδιάζεται η λειτουργία νέων γραφείων στη Λισαβόνα και τις Βρυξέλλες. Στο πλαίσιο του σχεδιασμού επέκτασής της διεθνώς, η Ebury άνοιξε το πρώτο της γραφείο εκτός Ευρώπης στο Τορόντο και προσεχώς η ευρωπαϊκή τεχνογνωσία της θα μεταφερθεί στο Ντουμπάι.

Η επιτυχημένη start up εταιρία ιδρύθηκε το 2009 και εξειδικεύεται στις συναλλαγές σε ξένο νόμισμα, όπως διεθνείς πληρωμές, στρατηγικές αντιστάθμισης και διαχείρισης συναλλαγματικού κινδύνου σε πλήθος μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Από το Σεπτέμβριο του 2017 η εταιρία διαθέτει γραφείο στην Ελλάδα.

Για τις αυξανόμενες ανάγκες της σε προσωπικό, από τις αρχές του 2017 η Ebury έχει προσλάβει περισσότερα από 400 άτομα , ώστε να διατηρήσει το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών και υποδομών της. Η επέκταση της εταιρίας διεθνώς υπαγορεύεται από τη φύση των συναλλαγών στον κλάδο των διεθνών πληρωμών, που καθιστούν αναγκαία τη συνεργασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με έναν ευέλικτο εταίρο ικανό να στηρίξει την ανάπτυξή τους.

Ο Χουάν Λομπάτο, CEO και συνιδρυτής της Ebury δήλωσε: «Είναι μια σπουδαία στιγμή για την εταιρία μας, καθώς αναπτύσσεται σε νέες αγορές και προχωρά σε νέες προσλήψεις. Ενισχύουμε την παρουσία μας διεθνώς και σκοπεύουμε να προσθέσουμε άλλα 1.000 άτομα στους επόμενους 18 μήνες στην εταιρία μας. Οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις ανά τον κόσμο έχουν ανάγκη για πρόσβαση σε μοντέρνες λύσεις και σύγχρονα εργαλεία για τις διεθνείς συναλλαγές τους, κι αυτό ακριβώς τους παρέχουμε στην Ebury».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v