Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στο επίσημο γεύμα προς τιμήν του Andrzej Duda ο όμιλος Olympia

Τον Όμιλο Εταιριών Olympia εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Καραγιάννης, με τη διπλή του ιδιότητα ως Πρόεδρος του Ομίλου Olympia και της εταιρίας τηλεπικοινωνιών PLAY στην Πολωνία.

Στο επίσημο γεύμα προς τιμήν του Andrzej Duda ο όμιλος Olympia

Ο Όμιλος Olympia ήταν μεταξύ των ελληνικών επιχειρήσεων που εκπροσωπήθηκαν στο επίσημο γεύμα που παρατέθηκε εχθές στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο πλαίσιο της επίσκεψης του Πολωνού Προέδρου, κ. Andrzej Duda, στη χώρα μας με στόχο τις διμερείς οικονομικές σχέσεις μεταξύ της Ελλάδας και της Πολωνίας.

Στο γεύμα παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας της Πολωνίας, κ. Andrzej Duda, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Γιάννης Δραγασάκης, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, η Πρέσβης της Πολωνικής Δημοκρατίας στην Ελλάδα κα Ά. Μπαρμπαζάκ, Πολωνοί και Έλληνες διπλωμάτες, εκπρόσωποι της πολιτειακής ζωής της χώρας, καθώς και επιχειρηματίες από τις δύο χώρες.

Τον Όμιλο Εταιριών Olympia εκπροσώπησε ο κ. Γιάννης Καραγιάννης, με τη διπλή του ιδιότητα ως Πρόεδρος του Ομίλου Olympia και της εταιρίας τηλεπικοινωνιών PLAY στην Πολωνία. Κατά τη διάρκεια του γεύματος ο κ. Καραγιάννης απηύθυνε χαιρετισμό και αναφέρθηκε στην εταιρεία PLAY στην Πολωνία, θυγατρική του Ομίλου Olympia, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ελληνική επένδυση στην πολωνική αγορά, μέχρι σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v