Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μινωικές Γραμμές: Στα 7,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη το εννεάμηνο

Ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε € 62,6 εκατ., τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε € 19,5 εκατ., ενώ τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε € 7,4 εκατ.

Μινωικές Γραμμές: Στα 7,4 εκατ. τα καθαρά κέρδη το εννεάμηνο

Το εννεάμηνο του 2017, η Μινωικές Γραμμές σε ενοποιημένο επίπεδο παρουσίασε θετικά οικονομικά αποτελέσματα παρά τη σημαντική αύξηση που κατέγραψαν οι διεθνείς τιμές των καυσίμων.

Πιο αναλυτικά, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, ο κύκλος εργασιών του Ομίλου ανήλθε σε € 62,6 εκατ., τα λειτουργικά κέρδη προ φόρων, τόκων και αποσβέσεων (EBITDA) διαμορφώθηκαν σε € 19,5 εκατ., ενώ τα καθαρά κέρδη μετά από φόρους ανήλθαν σε € 7,4 εκατ.

Επιπρόσθετα, κατά την 30/9/2017, τα συνολικά ίδια κεφάλαια της εταιρείας σε ενοποιημένο επίπεδο ανέρχονταν σε € 287,6 εκατ. (€ 2,69 ανά μετοχή) ενώ ο τραπεζικός δανεισμός της διαμορφώθηκε στα € 148,2 εκατ.

Οι θετικές οικονομικές επιδόσεις που καταγράφει η Εταιρεία καθώς και η υγιής χρηματοοικονομική της διάρθρωση αποδεικνύουν έμπρακτα ότι οι επιλογές που έγιναν για την προσαρμογή της στις νέες οικονομικές συνθήκες που διαμορφώθηκαν στη χώρα μας, κατά την τελευταία δεκαετία, κινήθηκαν προς τη σωστή κατεύθυνση, καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v