Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τέσσερις νέες ξενοδοχειακές μονάδες στην Αττική από Zeus-Wyndham

Σουίτες στην Πλατεία Καραϊσκάκη, συγκρότημα διαμερισμάτων στην Αγίου Κωνσταντίνου και δύο ξενοδοχεία σε Μάτι και Βραυρώνα από τη συνεργασία των δύο εταιριών.

Τέσσερις νέες ξενοδοχειακές μονάδες στην Αττική από Zeus-Wyndham

Τη λειτουργία τεσσάρων νέων συγκροτημάτων ξενοδοχείων και διαμερισμάτων από τις επόμενες μέρες, μέχρι και το τέλος του πρώτου εξαμήνου του 2018, προανήγγειλε ο επικεφαλής της Zeus International Χάρης Σιγανός.

Πρόκειται για συγκρότημα 94 πολυτελών σουιτών το οποίο θα λειτουργήσει στην Πλατεία Καραϊσκάκη, σε συνεργασία με τη Wyndham, και θα φέρει την επωνυμία Wyndham Grand Residence and Suites.

Επίσης, σε συνεργασία με τη Wyndham πρόκειται να λειτουργήσουν ένα ξενοδοχείο στην περιοχή Μάτι Αττικής, το οποίο θα ενταχθεί στην αλυσίδα Ramada του αμερικανικού ομίλου και μια ακόμη ξενοδοχειακή μονάδα σε συνεργασία της Zeus με τη Wyndham στη Βραυρώνα Αττικής, το οποίο θα ενταχθεί στην αλυσίδα Dolce, η οποία διαθέτει μονάδες με έμφαση στην τοποθέτηση των ξενοδοχείων σε παραλίες κοντά σε αεροδρόμιο και διαθέτουν εκτεταμένους συνεδριακούς χώρους. 

Η Zeus ταυτόχρονα πρόκειται να λειτουργήσει τις επόμενες μέρες ένα συγκρότημα 30 διαμερισμάτων, το οποίο θα στεγαστεί σε ακίνητο της οδού Αγίου Κωνσταντίνου 29, στο κέντρο της Αθήνας.

Το ακίνητο ανήκει στη Βιοχάλκο και θα φέρει την επωνυμία Κ29. Θα διαθέτει, μεταξύ άλλων, business center, κοινόχρηστο χώρο σαλονιού καθώς και καφέ-εστιατόριο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v