Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Lamda: Κάτω του 5% η έμμεση συμμετοχή της GSO Capital Partners

Η συνολική συμμετοχή των επενδυτικών κεφαλαίων που διαχειρίζεται η GSO Capital Partners L.P., έπεσε κάτω του 5% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Lamda από 19,48% σύμφωνα με προηγούμενη γνωστοποίηση.

Lamda: Κάτω του 5% η έμμεση συμμετοχή της GSO Capital Partners

Η LAMDA Development ανακοίνωσε ότι την 21η Δεκεμβρίου 2017 η άμεση συμμετοχή, σε ατομική βάση, του επενδυτικού κεφαλαίου GSO Special Situations Master Fund (Luxembourg) S.à r.l. κατήλθε στο 0% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας από 8,41% σύμφωνα με προηγούμενη γνωστοποίηση.

Περαιτέρω, κατά την ως άνω ημερομηνία, η συνολική συμμετοχή των επενδυτικών κεφαλαίων που διαχειρίζεται η GSO Capital Partners L.P., έπεσε κάτω του 5% του μετοχικού κεφαλαίου και των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας από 19,48% σύμφωνα με προηγούμενη γνωστοποίηση.

Σημειώνεται, ότι η Εταιρεία GSO Capital Partners LP ελέγχει τα δικαιώματα ψήφου των επενδυτικών κεφαλαίων υπό την ιδιότητά της ως διαχειριστής ή σύμβουλος αυτών.

Η εταιρεία GSO Advisor Holdings L.L.C. είναι ο «ομόρρυθμος εταίρος» (general partner) της εταιρείας GSO Capital Partners LP. Η εταιρεία Blackstone Holdings I L.P. είναι το μοναδικό μέλος της εταιρείας GSO Advisor Holdings L.L.C.

H εταιρεία Blackstone Holdings I/II GP Inc. είναι ο «ομόρρυθμος εταίρος» (general partner) της εταιρείας Blackstone Holdings I L.P.

Η εταιρεία The Blackstone Group L.P. είναι ο ελέγχων μέτοχος της εταιρείας Blackstone Holdings I/II GP Inc.

Η εταιρεία Blackstone Group Management L.L.C. είναι ο «ομόρρυθμος εταίρος» (general partner) της εταιρείας The Blackstone Group L.P. και υπ' αυτή της την ιδιότητα συνιστά το απώτατο ελέγχον νομικό πρόσωπο στην αλυσίδα των ως άνω αναφερόμενων εταιρειών, ενώ η ίδια ελέγχεται από το συνιδρυτή, Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλο (CEO) αυτής κ. Stephen A. Schwarzman.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v