Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Interamerican: Αυξήθηκε 40% η παραγωγή στις ομαδικές ασφαλίσεις

Κατά το 2018, η εταιρεία πρόκειται να επενδύσει στην τεχνολογία και για τις ομαδικές ασφαλίσεις, με τη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας.

Interamerican: Αυξήθηκε 40% η παραγωγή στις ομαδικές ασφαλίσεις

Οι ομαδικές ασφαλίσεις της INTERAMERICAN παρουσίασαν  κατά το 2017 άνοδο, παρά τις δυσκολίες για τον τομέα λόγω του οικονομικού περιβάλλοντος  που δεν επιτρέπει σε πολλές επιχειρήσεις αυτή την προνομιακή παροχή στο προσωπικό τους, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Στα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα των ομαδικών ασφαλίσεων επιτεύχθηκε αύξηση 40% σε σχέση με το 2016, που προήλθε από όλα τα κανάλια διανομής. Οι ασφαλισμένοι των ομαδικών προγραμμάτων ζωής, υγείας και σύνταξης  της εταιρείας αυξήθηκαν κατά 25%, ενώ πάνω από 110 νέες επιχειρήσεις την εμπιστεύτηκαν για την ασφάλιση του ανθρώπινου δυναμικού τους.

H INTERAMERICAN δραστηριοποιείται στον χώρο των ομαδικών ασφαλίσεων ζωής, υγείας και σύνταξης με επιτυχία κατά τα τελευταία χρόνια, διαθέτοντας σήμερα περίπου 1.000 εταιρικούς πελάτες από όλο το φάσμα του επιχειρείν, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Κατά το 2018, η εταιρεία πρόκειται να επενδύσει στην τεχνολογία και για τις ομαδικές ασφαλίσεις,  με τη δημιουργία μιας νέας πλατφόρμας που θα προσδώσει προστιθέμενη αξία σε όλα τα εμπλεκόμενα μέρη (πελάτες-επιχειρήσεις, ασφαλισμένους, συνεργάτες, εργαζομένους). Με τη στοχοθεσία του έτους, η ΙΝΤERAMERICAN εστιάζει στην ανάπτυξη των πωλήσεων σε προγράμματα ζωής και υγείας,  με έμφαση στην υγεία και τη χρήση των συγχρόνων ιδιόκτητων υποδομών και των συνεργατών του πανελλαδικού δικτύου υγείας. Επίσης, η εταιρεία δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα συνταξιοδοτικά προγράμματα, για τα οποία αυξάνεται το ενδιαφέρον επιχειρήσεων και εργαζομένων.

Ο Γιώργος Πλωμαρίτης, διευθυντής ομαδικών ασφαλίσεων & corporate business της INTERAMERICAN, υπογραμμίζει σχετικά: «Η επιτυχία των ομαδικών ασφαλίσεων είναι προϊόν συλλογικής προσπάθειας και οφείλεται στη δέσμευση της διοίκησης της εταιρείας, στον επαγγελματισμό των στελεχών της, την εξαιρετική συνεργασία με τους διαμεσολαβούντες των δικτύων πωλήσεων και την προτίμηση των πελατών. Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρόσφατη έρευνα ικανοποίησης,  που πραγματοποιήθηκε στους εταιρικούς πελάτες μας με ομαδικό συμβόλαιο, έδωσε υψηλό ποσοστό ικανοποίησης, που έφθασε το 88%».

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v