Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Watt & Volt: 100.000 πελάτες και 30 καταστήματα ως το τέλος του 2018

Η εταιρία ήδη διαθέτει 50.000 πελάτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, και έθεσε ως στόχο τον διπλασιασμό τους μέχρι το τέλος του έτους. Αύριο τα εγκαίνια του πρώτου καταστήματος στην Αττική, στο Μαρούσι.

Watt & Volt: 100.000 πελάτες και 30 καταστήματα ως το τέλος του 2018

Δυναμική διείσδυση στην προμήθεια ηλεκτρικού ρεύματος αλλά και φυσικού αερίου από τον Απρίλιο ανήγγειλε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Watt & Volt Αναστάσιος Παπαναγιώτου, στη διάρκεια παρουσίασης της εταιρίας σε συνέντευξη Τύπου.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαναγιώτου, η εταιρία ήδη διαθέτει 50.000 πελάτες, νοικοκυριά και επιχειρήσεις, και έθεσε ως στόχο τον διπλασιασμό τους μέχρι το τέλος του έτους.

Επίσης, ανακοίνωσε την αύξηση των καταστημάτων στα 30 από 10 που είναι σήμερα ενώ ήδη βρίσκονται υπό κατασκευή πέντε.

Η εταιρία αύριο εγκαινιάζει το πρώτο της κατάστημα στην Αττική, στο Μαρούσι, ενώ διαθέτει ήδη δύο στη Θεσσαλονίκη, στις Σέρρες, στη Βέροια, στη Λάρισα, στα Τρίκαλα, στη Χαλκίδα, στην Πάτρα και στα Ιωάννινα.

Η διοίκηση της Watt & Wolt, η οποία κάνει κυρίως εισαγωγές ηλεκτρικής ενέργειας, έδωσε έμφαση στις ψηφιακές εφαρμογές που διαθέτει προς τους πελάτες της και στην παροχή ενεργειακών υπηρεσιών, ως τα κύρια όπλα που τη διαφοροποιούν σε σχέση με τους υπόλοιπους ανταγωνιστές της.

Η Watt & Wolt παρέχει την εφαρμογή MyWatt μέσω κινητής τηλεφωνίας αλλά και την παροχή της υπηρεσίας Smart Everything για τις βιομηχανίες, τον αγροτικό τομέα και τις υπόλοιπες επιχειρήσεις, όπου μέσω αυτής είναι εφικτός ο εντοπισμός των απωλειών ενέργειας και η εξοικονόμηση κόστους.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v