Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Οι στόχοι του 2018 για τη Revoil

Το 2018 η Revoil συνεχίζει να εστιάζει στην κύρια δραστηριότητά της, την εμπορία πετρελαιοειδών μέσω του δικτύου πρατηρίων Revoil. Πού δίνει έμφαση.

Οι στόχοι του 2018 για τη Revoil

Η Revoil ολοκλήρωσε με μεγάλη επιτυχία τις εργασίες του Ετήσιου Εμπορικού Συνεδρίου της, με την παρουσία των στελεχών και της Διοίκησης της εταιρίας, που διεξήχθη το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28/01/2018 στον χώρο εκδηλώσεων BlePavillon στον Άλιμο Αττικής.

Κύρια θέματα του συνεδρίου ήταν ο απολογισμός του 2017, οι στόχοι και οι άξονες της εμπορικής πολιτικής για το 2018. 

Το 2018 η Revoil συνεχίζει να εστιάζει στην κύρια δραστηριότητά της, την εμπορία πετρελαιοειδών μέσω του δικτύου πρατηρίων Revoil, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση:

-Στην περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της σε όλη την Ελλάδα.

-Στην παροχή νέων καινοτόμων προϊόντων στον καταναλωτή

-Στη συνεχιζόμενη εκπαίδευση των συνεργατών του δικτύου πρατηρίων, με γνώμονα τη βέλτιστη εξυπηρέτηση και την παροχή διευρυμένων υπηρεσιών

-Την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργασιών μέσω του προγράμματος εταιρικών καρτών στόλου

Μετά από τις παρουσιάσεις των στελεχών της Revoil πραγματοποιήθηκε γόνιμη συζήτηση μεταξύ των συμμετεχόντων που διερεύνησαν τις προοπτικές που δημιουργούνται και τα περιθώρια περαιτέρω βελτίωσης για το 2018.

Οι εργασίες του Συνεδρίου συνοδεύθηκαν με την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της εταιρείας από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Ευάγγελο Ρούσσο.

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v