Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Πράσινο φως στο πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών

Το πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών ενέκρινε μεταξύ άλλων η Γενική Συνέλευση του ΟΤΕ που πραγματοποιήθηκε σήμερα 15 Φεβρουαρίου.

ΟΤΕ: Πράσινο φως στο πρόγραμμα επαναγοράς ιδίων μετοχών

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της ΟΤΕ Α.Ε., με παρόντες μετόχους που εκπροσωπούσαν το 78,57% του καταβεβλημένου μετοχικού κεφαλαίου.

Κατά τη διάρκεια της Συνέλευσης συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, τα οποία η Συνέλευση ενέκρινε κατά πλειοψηφία, και ειδικότερα:

* Χορηγήθηκε ειδική άδεια σύμφωνα με το άρθρο 23α του Κ.Ν. 2190/1920:

(α) για τη σύναψη Επιμέρους Συμφωνιών («Service Arrangements») μεταξύ αφενός της OΤΕ και εταιρειών του Ομίλου και αφετέρου της Deutsche Telekom AG (DTAG) και της Telekom Deutschland GmbH (TD GmbH), για την παροχή από τις δεύτερες συγκεκριμένων υπηρεσιών για το έτος 2018, στο πλαίσιο της εγκεκριμένης «Σύμβασης Πλαίσιο Συνεργασίας και Παροχής Υπηρεσιών», και

(β) για την τροποποίηση της από 30 Σεπτεμβρίου 2014 Συμφωνίας Άδειας Χρήσης του Σήματος “Τ” (“License Agreement”) μεταξύ αφενός της Telekom Romania Communications S.A. και της Telekom Romania Mobile Communications S.A. (Δικαιοδόχοι) και αφετέρου της Deutsche Telekom AG (Δικαιοπάροχος).

* Εγκρίθηκε Πρόγραμμα Επαναγοράς Ιδίων Μετοχών, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Κ.Ν. 2190/1920, όπως ισχύει.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v