Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ευρωπαϊκή Πίστη: Οι εταιρίες ΕΚΟ και BP στο πρόγραμμα ασφαλιστικός γονέας

Οι δύο νέες συνεργασίες με την ΕΚΟ και την BP έρχονται να πλαισιώσουν τις ήδη υπάρχουσες με μεγάλες επιχειρήσεις, αναφέρει η Ευρωπαϊκή Πίστη.

Ευρωπαϊκή Πίστη: Οι εταιρίες ΕΚΟ και BP στο πρόγραμμα ασφαλιστικός γονέας

Ο Ασφαλιστικός Γονέας προχώρησε πρόσφατα σε μια ακόμη μεγάλη συμφωνία με την εταιρία πετρελαιοειδών Ελληνικά Καύσιμα Ορυκτέλαια και διακριτικό τίτλο ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου ΕΛΠΕ, διευρύνοντας ακόμη περισσότερο το Δίκτυο των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοχοι του προγράμματος ασφαλιστικός γονέας, επιλέγοντας ένα από τα 230 συμβεβλημένα πρατήρια καυσίμων ΕΚΟ και BP, επωφελούνται με:

Επιστροφή ασφαλίστρων 1% σε κάθε συμβόλαιό τους στην Ευρωπαϊκή Πίστη.
• Δωρεάν αγορές από τις συμβεβλημένες με το πρόγραμμα επιχειρήσεις, σε περίπτωση νοσοκομειακής περίθαλψης ή απώλειας ζωής από ατύχημα.

Οι δύο νέες συνεργασίες με την ΕΚΟ και την BP έρχονται να πλαισιώσουν τις ήδη υπάρχουσες με μεγάλες επιχειρήσεις όπως Σκλαβενίτης, Πλαίσιο, Vodafone, Μασούτης, Sephora, Notos Galleries και Notos Home, Revoil, Market In, Pet City, στις οποίες οι κάτοχοι του προγράμματος μπορούν να πραγματοποιούν τις αγορές τους.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ασφαλιστικός Γονέας παρέχεται χωρίς κόστος όχι μόνο στους ασφαλισμένους της ΑΕΓΑ Ευρωπαϊκή Πίστη, αλλά και σε όλους όσοι ενδιαφέρονται να προστατέψουν την οικογένειά τους, μέσω των αγορών που πραγματοποιούν.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v