Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στην Dromeus Capital δύο κτίρια γραφείων που κατείχε ο όμιλος Βωβού

Το κτίριο γραφείων που στεγάζει τη Wind Hellas και ένα ακόμα κτίριο αποκτά η Dromeus Capital, μέσω του διαγωνισμού που πραγματοποίησε σήμερα η Εθνική Leasing. Σε τρίτο επενδυτή ένα ακόμα ακίνητο, ενώ δεν πωλήθηκε το τέταρτο του χαρτοφυλακίου.

Στην Dromeus Capital δύο κτίρια γραφείων που κατείχε ο όμιλος Βωβού

Η Dromeus Capital φέρεται να έχει πλειοδοτήσει στον διαγωνισμό της Εθνικής Leasing για την πώληση δύο μεγάλων επαγγελματικών ακινήτων που στο παρελθόν κατείχε ο όμιλος Βωβού. Σύμφωνα με πληροφορίες, για το συγκρότημα γραφείων στο οποίο στεγάζεται η Wind Hellas στη Λεωφόρο Κηφισίας, επενδυτικό όχημα της Dromeus Capital προσέφερε περί τα 23,6 εκατ. ευρώ, ενώ το υψηλότερο τίμημα (κοντά στα 2,35 εκατ. ευρώ) προσέφερε και για το δεύτερο ακίνητο στους Αμπελοκήπους. Σε άλλο αγοραστή, με τιμή στο 1,495 εκατ. ευρώ, έναντι του αρχικά ζητούμενου του 1,35 εκατ. ευρώ, πουλήθηκε το ακίνητο στην περιοχή των Βριλησσίων (λεωφόρος Πεντέλης 11-13).

Το συγκρότημα γραφείων, καταστημάτων και σταθμού αυτοκινήτων που στεγάζει τη Wind αποτελείται από τα κτίρια Α’ και Β’ επί της Λεωφόρου Κηφισίας 66, περιλαμβάνει χώρους συνολικής επιφανείας 8.334 τ.μ., με 4 υπόγεια συνολικής επιφανείας 25.200 τ.μ. και 812 θέσεις στάθμευσης. Η Eθνική Leasing, στην ιδιοκτησία της οποίας είχε περιέλθει το ακίνητο, ζητούσε ως ελάχιστο τίμημα τα 21 εκατ. ευρώ. Τα κεφάλαια που συγκέντρωσε τελικά από τα τρία ακίνητα η Eθνική Leasing ανήλθαν στα 27,445 εκατ. ευρώ. Το τέταρτο ακίνητο, κτίριο γραφείων στους Αμπελοκήπους, δεν κατακυρώθηκε σε κάποιον αγοραστή.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v