Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Σε ιστορικό υψηλό οι εξαγωγές της Κρι Κρι

Ηδη από τις αρχές Φεβρουαρίου το “My authentic Greek Yogurt” της Κρι Κρι βρίσκεται στα ράφια της Waitrose, ενώ ξεκίνησε νέα συνεργασία με τηΝ Dunnes, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες S/M στην Ιρλανδία, με προϊόντα γιαουρτιού ιδιωτικής ετικέτας.

Σε ιστορικό υψηλό οι εξαγωγές της Κρι Κρι

Συνεχίζει να ενισχύει την εξαγωγική δραστηριότητα προς τις αγορές των ευρωπαϊκών χωρών η βιομηχανία γάλακτος Κρι Κρι. Με το λανσάρισμα του “My authentic Greek Yogurt” σε γνωστή αλυσίδα S/M της Αγγλίας, η Kρι Kρι σηματοδοτεί την είσοδό της και στην αγορά των επώνυμων γιαουρτιών. Παράλληλα έχει επεκταθεί και στην αγορά της Ιρλανδίας.

Οπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου το “My authentic Greek Yogurt” της Kρι Kρι (φωτ. ο επικεφαλής Παναγιώτης Τσιναβός) βρίσκεται στα ράφια της Waitrose, ακολουθώντας το επιτυχημένο επαναλανσάρισμα του «Kρι Kρι, στραγγιστό & αγαπημένο» στην Ελλάδα. Η τοποθέτηση επώνυμων γιαουρτιών στη Waitrose είναι επακόλουθο της μακρόχρονης επιτυχημένης συνεργασίας της Kρι Kρι με τη μεγάλη βρετανική αλυσίδα, η οποία ξεκίνησε το 2013 με γιαούρτια ιδιωτικής ετικέτας. Επίσης, πρόσφατα ξεκίνησε νέα συνεργασία με την Dunnes, μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες S/M στην Ιρλανδία, με προϊόντα γιαουρτιού ιδιωτικής ετικέτας.

Σήμερα, το αναπτυσσόμενο δίκτυο εξαγωγών της Kρι Kρι περιλαμβάνει συνεργασίες με μεγάλα ευρωπαϊκά super market. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω συνεργασιών, η Kρι Kρι πετυχαίνει μέση ετήσια αύξηση εξαγωγών 24%, τα τελευταία χρόνια. Ειδικά δε για το 2017, οι εξαγωγές γιαουρτιού σημείωσαν αύξηση 61% σε σχέση με το 2016. Έτσι πλέον τα έσοδα από εξαγωγές ξεπερνούν το 30% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v