Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Παρελθόν από το ΔΣ των ΕΛΠΕ ο Γρ. Στεργιούλης

Το ελληνικό δημόσιο προτείνει για τη θέση του Προέδρου και CEO των ΕΛΠΕ τον Ευστάθιος Τσοτσορός. Ποια πρόσωπα προτείνει για το Διοικητικό Συμβούλιο της εισηγμένης.

Παρελθόν από το ΔΣ των ΕΛΠΕ ο Γρ. Στεργιούλης

Τα ΕΛΠΕ ανακοινώνουν ανακοινώνει ότι το Ελληνικό Δημόσιο με την από 11 Απριλίου 2018 επιστολή των συναρμοδίων Υπουργών Οικονομικών και Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ενόψει της επικείμενης λήξης της θητείας του Διοικητικού Συμβουλίου της, γνωστοποίησε, σύμφωνα με το άρθρο 20 του Καταστατικού της Εταιρείας, τον διορισμό εκ μέρους του των παρακάτω προσώπων ως μελών του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της:

1. Ευστάθιο Τσοτσορό του Νικολάου
2. Γεώργιο Αλεξόπουλο του Δημητρίου
3. Ιωάννη Ψυχογυιό του Γεωργίου
4. Γεώργιο Γρηγορίου του Κωνσταντίνου
5. Δημήτριο Κοντοφάκα του Νικολάου
6. Βασίλειο Κουνέλη του Νικολάου
7. Λουδοβίκο Κωτσονόπουλο του Νικολάου

Με την ίδια επιστολή εκφράζεται η επιθυμία ο κ. Ευστάθιος Τσοτσορός να εκλεγεί ως Πρόεδρος του ΔΣ και Διευθύνων Σύμβουλος της Εταιρείας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας έχει συγκληθεί για την Τρίτη 17 Απριλίου 2018 προκειμένου να συγκροτηθεί σε Σώμα, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εισηγμένης.

Η ανακοίνωση επιβεβαιώνει σχετικό άρθρο του Euro2day.gr το οποίο τόνιζε πως ο νυν διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Γρηγόρης Στεργιούλης φέρεται να έχει ζητήσει από τον Γιώργο Σταθάκη την αποχώρησή του από τη θέση, καθώς έχει εκφράσει δημοσίως την αντίθεσή του στην περαιτέρω αποκρατικοποίηση των ΕΛΠΕ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v