Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Intralot: Επαναπιστοποιήθηκε από την ΕL η θυγατρική στην Πολωνία

Η Totolotek ολοκλήρωσε με επιτυχία τον έλεγχο πιστοποίησης μέσω ανεξάρτητης ελεγκτικής διαδικασίας από τους πιστοποιημένους από την EL ελεγκτές της TUV για την προσφορά των υψηλότερων δυνατών υπηρεσιών υπεύθυνου παιχνιδιού.

Intralot: Επαναπιστοποιήθηκε από την ΕL η θυγατρική στην Πολωνία

Ο όμιλος Intralot ανακοινώνει ότι η θυγατρική του στην Πολωνία Totolotek, ένας από τους παλαιότερους και μεγαλύτερους παρόχους υπηρεσιών στοιχηματισμού στη χώρα σε επίγειο και ψηφιακό δίκτυο διανομής, επαναπιστοποιήθηκε από την European Lotteries (EL) για τη δέσμευσή του στις αρχές Υπεύθυνου Παιχνιδιού της EL. H EL πιστοποιεί τους παρόχους κάθε τρία χρόνια και η Totolotek λαμβάνει για δεύτερη φορά την πιστοποίηση, μετά το 2015.

Με την ευκαιρία αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος της Totolotek κ. Adam Lamentowicz δήλωσε: «O ‘Ομιλος Intralot υποστηρίζει το Υπεύθυνο Παιχνίδι ως εργαλείο βιώσιμης ανάπτυξης. Η επαναπιστοποίησή μας είναι σημαντικό επίτευγμα και αναγνώριση των διαλειτουργικών μας προσπαθειών για την προσήλωση στις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού. Συνεργαζόμαστε με την EL για τη συνεχή βελτίωση των προγραμμάτων μας για το Υπεύθυνο Παιχνίδι και υποστηρίζουμε τη λοταριακή κοινότητα στις προσπάθειες για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.»

Με την ευκαιρία της πιστοποίησης ο κ. Edmundo Martinho, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικής Ευθύνης και Υπεύθυνου Παιχνιδιού της EL, υπογράμμισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Totolotek για τις δέσμευσή της στα πρότυπα Υπεύθυνου Παιχνιδιού της EL. Σε συνεργασία με τα μέλη μας προσπαθούμε να εναρμονίσουμε τους παρόχους Λοταρίας και Στοιχηματισμού στην Ευρώπη με τις αρχές του Υπεύθυνου Παιχνιδιού προς όφελος των παικτών και της κοινωνίας γενικότερα. Η Totolotek αποτελεί πολύτιμο συνεργάτη για το σκοπό αυτό.»

Η Totolotek ολοκλήρωσε με επιτυχία τον έλεγχο πιστοποίησης μέσω ανεξάρτητης ελεγκτικής διαδικασίας από τους πιστοποιημένους από την EL ελεγκτές της TUV για την προσφορά των υψηλότερων δυνατών υπηρεσιών υπεύθυνου παιχνιδιού προς τους παίκτες.

Η European Lotteries είναι η Ένωση των εθνικών λοταριών του ευρύτερου ευρωπαϊκού χώρου που παρέχουν υπηρεσίες τυχερών παιχνιδιών για κοινωφελείς σκοπούς. Η EL φέρνει σε επαφή κρατικούς και ιδιωτικούς παρόχους, κερδοσκοπικούς και μη, που προσφέρουν τις υπηρεσίες αυτές εντός των δανειοδοτικών γεωγραφικών ορίων που προσδιορίζονται από τις αντίστοιχες κρατικές αρχές.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v