Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Βενιάμης: Απόλυτα διασφαλισμένα και πλήρως ενήμερα τα δάνεια μου

Ο Θ. Βενιάμης τονίζει πως όλα τα δάνεια που έχουν χορηγηθεί από την πρώην Marfin Popular Bank είναι απόλυτα εξασφαλισμένα με προσωπικές και άλλες ισχυρές εγγυήσεις, που υπερκαλύπτουν την αξία του υπολοίπου των δανειακών υποχρεώσεων.

Βενιάμης: Απόλυτα διασφαλισμένα και πλήρως ενήμερα τα δάνεια μου

Διαψεύδει κατηγορηματικά ο Θ. Βενιάμης, μέσω του δικηγόρου του, δημοσίευμα εφημερίδας το οποίο ανέφερε «για δήθεν εταιρείες συμφερόντων του που έχουν λάβει δάνεια από την πρώην Marfin Popular Bank (Cyprus Popular Bank)», τα οποία τα χαρακτηρίζουν ως «θαλασσοδάνεια». 

Οπως τονίζει ο κ. Βενιάμης, «όλα τα δάνεια, προσωπικά και εταιρικά, που έχουν χορηγηθεί από την πρώην Marfin Popular Bank και τώρα πλέον είναι στο χαρτοφυλάκιο της Πειραιώς, είναι απόλυτα εξασφαλισμένα με προσωπικές και άλλες ισχυρές εγγυήσεις».

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι «τα δάνεια εξυπηρετούνται σύμφωνα με τις συμβατικές προβλέψεις και είναι απολύτως ενήμερα».

H ανακοίνωση του Θ. Βενιάμη δια του πληρεξουσίου δικηγόρου του Μ. Δημητρακόπουλου

«Σήμερα, Πέμπτη 17 Μαΐου 2018, δημοσιεύθηκαν σε εβδομαδιαία εφημερίδα και αναπαράχθηκαν από ορισμένα site και blogs ψευδείς και άκρως συκοφαντικές πληροφορίες για το πρόσωπο μου, ότι δήθεν εταιρείες  συμφερόντων μου έχουν λάβει δάνεια από την πρώην Marfin Popular Bank (Cyprus Popular Bank), τα οποία τα χαρακτηρίζουν ως «θαλασσοδάνεια».

Η αλήθεια είναι ότι όλα τα δάνεια, προσωπικά και εταιρικά, που έχουν χορηγηθεί από την πρώην Marfin Popular Bank και τώρα πλέον είναι στο χαρτοφυλάκιο της Πειραιώς, είναι απόλυτα εξασφαλισμένα με προσωπικές και άλλες ισχυρές εγγυήσεις, που υπερκαλύπτουν την αξία του υπολοίπου των δανειακών υποχρεώσεων.

Τα δάνεια εξυπηρετούνται σύμφωνα με τις συμβατικές προβλέψεις και είναι απολύτως ενήμερα.

Γνωρίζω ότι κάποιοι τρέμουν, επειδή πλησιάζει ο εισαγγελικός έλεγχος στα πεπραγμένα τους και ως βυτιοφόρα λάσπης διαχέουν σε ορισμένα μέσα ενημέρωσης τα συκοφαντικά λύματα τους, η αλήθεια όμως είναι πάντα ισχυρότερη από το ψεύδος.

Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Μιχάλης Δημητρακόπουλος»

 

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v